Λαμία – Ολυμπιακός

Κόντρα στην ομάδα που τον έβαλε στη μεγαλύτερη κρίση του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν τίθεται αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός.
lamia olympiakos

Στο μυαλό της Λαμίας βρίσκεται μόνο το Κύπελλο και αυτό φαίνεται από την αγωνιστική της συμπεριφορά. Από τότε που κατάφερε να πετύχει την εκπληκτική πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει ρίξει ρυθμούς στο πρωτάθλημα. Μόλις μία νίκη για τη Super League στα 6 ματς που έχουν ακολουθήσει, έχοντας όμως και μόλις μία ήττα σε αυτή τη σειρά αγώνων κι αυτή απόλυτα φυσιολογική στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος υποδέχθηκε την ΑΕΚ κόντρα στην οποία έμεινε στο 2-2, έχοντας ανατρέψει το πολύ γρήγορο 0-1 των φιλοξενούμενων. Μπορεί μπροστά της να είναι το πολύ σπουδαίο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που βαθμολογικά δεν σημαίνει κάτι, η προσοχή της σε ρεαλιστικό επίπεδο έχει στραφεί στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έχει ηττηθεί 2-0 στο ΟΑΚΑ και πρέπει να πετύχει απανωτές υπερβάσεις. Για αυτόν τον λόγο, ο Μάκης Χάβος σκέφτεται αλλαγές για το εν λόγω ματς. Εκτός έχουν μείνει οι Μπερτόλιο και Πίτι.

Από εκείνη την ήττα με τη Λαμία, ο Ολυμπιακός έχει απαλλαχθεί από οποιοδήποτε άγχος ή πίεση υπήρχε και πάει τρένο, όχι μόνο νικώντας όποιον βρει μπροστά του, αλλά κάνοντάς το και με επιβλητικό τρόπο τις περισσότερες φορές. Μετά την «πεντάρα» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ακολούθησε η «τεσσάρα» κόντρα στην Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας και μία μίνι-εκδίκηση για την απώλεια βαθμών που είχε στα Πηγάδα τον πρώτο γύρο. Συν τοις άλλοις, έμαθε μέσα στην εβδομάδα ότι δεν θα χρειαστεί να παίξει τα εναπομείναντα λεπτά του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, αφού η νίκη που είχε εντός αγωνιστικού χώρου, κατακυρώθηκε οριστικά μέσω των πειθαρχικών οργάνων. Έτσι, έχει οριστικοποιήσει τη 2η θέση, έχοντας απόσταση 5 βαθμών από τον 1ο ΠΑΟΚ, που κατά πάσα πιθανότητα θα κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα. Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρτίνς, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η προσοχή είναι στην επόμενη σεζόν.

Σε ενδιαφέρει