Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού

Οριακή αναμέτρηση για τον Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στην Ομόνοια που δεν θέλει να τεθεί νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού

Εντός έδρας ήττα για την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική, με την ΑΕΚ Λάρνακας να επικρατεί 2-0. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο κακή η εμφάνισή της, αφού και την μπάλα κυκλοφόρησε και ευκαιρίες καθαρές είχε, αλλά της έλειψε η ουσία που ήταν το γκολ. Από εδώ και πέρα δεν κυνηγάει κάτι βαθμολογικά, αφού έχει μείνει πολύ πίσω και σε αυτά τα πέντε ματς απομένουν μπορεί να δοκιμάσει διάφορα πράγματα εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Αυτό τόνισε στους ποδοσφαιριστές του και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, που θέλει πολύ καλύτερη σεζόν του χρόνου. Για ακόμα ένα ματς δεν υπολογίζεται ο Χριστοφή.

Τρομερή γκέλα για τον Απόλλωνα Λεμεσού, που τον εκτροχιάζει από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μόλις στο 10’ έμεινε πίσω στο σκορ από τη Νέα Σαλαμίνα, ισοφάρισε πολύ γρήγορα, μόλις στο 28’, αλλά στη συνέχεια έπεσε πάνω σε έναν τερματοφύλακα που βρέθηκε σε τρομερή μέρα και πάνω στη δική του δυστοκία. Πλέον, είναι στο -7 από τον ΑΠΟΕΛ, που νίκησε χθες τη Νέα Σαλαμίνα, οπότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ίδιο πλην της νίκης. Σε διαφορετική περίπτωση αποχαιρετά κάθε ελπίδα. Στα τελευταία 10 κόντρα στην Ομόνοια έχει μόλις 1 ήττα, 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Την Τετάρτη παίζει το δεύτερο ματς για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη ΑΕ Λεμεσού. Εκτός οι Παπουλής, Ρομπέρζ και Φακούντο Περέιρα.

Σε ενδιαφέρει