Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπάγερν Μονάχου

Σε θέση ισχύος πλέον η Μπάγερν Μονάχου μετά την ευρεία νίκη επί της Ντόρτμουντ θέλει να αποφύγει τα απρόοπτα κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπάγερν Μονάχου

Βρήκε το… πτώμα της Χέρτα Βερολίνου και η Φορτούνα έκανε αυτό που έπρεπε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής. Μεγάλη νίκη με 2-1 σε μία πάντα δύσκολη έδρα και εκμεταλλεύτηκε πλήρως το γεγονός ότι δεν υπήρχαν σκοπιμότητες και ότι η ίδια ήταν εύστοχη στις τελικές προσπάθειες που δημιούργησε. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και κάπως έτσι εξασφάλισε πολύ άνετα την παραμονή της στην κατηγορία, σε μία πολύ καλή χρονιά για την ίδια, που θα αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για τη νέα σεζόν. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσει στο εξής, θέλοντας πλέον να παίξει ακόμα περισσότερο ποδόσφαιρο.

Είχε έναν τελικό πρωταθλήματος η Μπάγερν Μονάχου και πραγματικά «καθάρισε» την Ντόρτμουντ σαν να ήταν αυγό. Τελική επικράτησε με 5-0, έχοντας διαμορφώσει το 4-0 από το πρώτο ημίχρονο. Σεβάστηκε την αντίπαλό της στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε μόλις ένα τέρμα στο τέλος του ματς. Ίσως ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση για την ομάδα του Κόβατς, που τρέχει τώρα αήττητο 8 αγώνων με 7 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Πάντως το ιδιαίτερο κλίμα που υπάρχει στο φετινό σύνολο των Βαυαρών πιστοποιήθηκε και την Πέμπτη, αφού Λεβαντόφσκι και Κομάν ήρθαν στα χέρια και μάλιστα έπεσαν γροθιές. Ούτε πρόστιμο δεν επιβλήθηκε στους δύο παίκτες. Αμφίβολος ο Ριμπερί.

Σε ενδιαφέρει