Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα

Τη 2η θέση όσο το δυνατόν νωρίτερα θέλει να εξασφαλίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, που υποδέχεται τη Θέλτα η οποία καίγεται για βαθμούς.
atletico celta

Οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξανεμίστηκαν εντελώς για την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βαρκελώνη, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Μπαρτσελόνα. Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο εντελώς βλακωδώς ο Ντιέγκο Κόστα, κρεμώντας την ομάδα του. Στη συνέχεια ο Όμπλακ κατέβασε τα ρολά, αλλά στο 85’ στο εκπληκτικό σουτ του Σουάρες δεν μπορούσε να βρει απάντηση με τους Καταλανούς να σφραγίζουν τη νίκη τους στο επόμενο λεπτό με το τέρμα του Μέσι. Ο επιθετικός της Ατλέτικο τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικής λόγω της εξύβρισης στον διαιτητή και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Μία κλασική Ατλέτικο τελευταίο διάστημα, έχοντας 7/8 Under και απλά θέλει να τελειώσει τη χρονιά στη 2η θέση και να δει πώς πορευθεί στη συνέχεια εν όψει της νέας σεζόν. Πάρα πολλές απουσίες, αφού εκτός είναι οι Χιμένες, Γοδίν, Σάβιτς, Ερναντέζ, Τόμας, Λεμάρ, Ντιέγκο Κόστα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Πέρες (αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Αρχεντίνος Τζούνιορς) και ο πιτσιρικάς, Μοντέρο.

Βγάζει μεγάλη ψυχή σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της σεζόν και η Θέλτα έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είναι και του χρόνου στην Πριμέρα. Κόντρα στη Σοσιεδάδ, εντός έδρας, έμεινε πίσω σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Ισοφάρισε στις αρχές του δεύτερου μισού, στο 58 η Σοσιεδάδ έμεινε με 10 παίκτες και ολοκλήρωσε στη συνέχεια την ανατροπή, πετυχαίνοντας μάλιστα 2 γκολ (3-1). Πρωταγωνιστής της ανοδικής πορείας της ομάδας είναι ο Ιάγκο Άσπας, που είναι ο απόλυτος ηγέτης των Γαλιθιάνων. Ωστόσο, στο σημερινό ματς θα λείψει, όπως και ο μεσοεπιθετικός, Μπράις Μέντες. Οπότε, αυτομάτως η Θέλτα χάνει μεγάλη δυναμική από το ρόστερ της.

Σε ενδιαφέρει