Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

Τελικός παραμονής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Λεβαδειακό, με τους φιλοξενούμενους σε περίπτωση ήττας να αποχαιρετούν.
asteras lebadeiakos

Κανείς δεν πίστευε ή ακόμα και τώρα κανείς δεν πιστεύει ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα πέσει, αφού διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ για τέτοιου είδους περιπέτειες, αλλά ακόμα και τώρα, πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν έχει ξεμπερδέψει. Για την ακρίβεια είναι μπλεγμένος, καθώς έχει 27 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι στη θέση που κατά τα φαινόμενα οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, καθώς ακόμα κι αυτό το σκέλος δεν έχει ξεκαθαρίσει στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν, μάλιστα, ο ΠΑΣ είχε πάρει έστω βαθμό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, τότε θα ήταν ο Αστέρας στη θέση του μπαράζ. Σε ό,τι αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, μετά την ήττα του στη Λάρισα με 2-1 με τη διαιτησία να παίζει ρόλο, κάτι ανάλογο συνέβη μεσοβδόμαδα στην Τούμπα για το Κύπελλο. Ηττήθηκε 2-0, με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά το πρώτο γκολ των γηπεδούχων δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Ωστόσο, για το σημερινό δεν έχει δικαιολογίες και θέλει μόνο τη νίκη. Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου οι Φερνάντεζ, Μανιάς, που είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας.

Τα ψέμματα τελείωσαν για τον Λεβαδειακό, αφού αν θέλει να έχει ακόμα κάποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, πόσω μάλλον για μια ομάδα που έχει χάσει με 2-0 από ΑΕΛ (εκτός), ΟΦΗ (εκτός) και ΠΑΣ (εντός). Στο τελευταίο, μάλιστα, ηττήθηκε με αυτό το σκορ, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η μεγαλύτερή του ελπίδα είναι να μην ισχύσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης ώστε να τη γλιτώσει και φέτος, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορος. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι επιθετικό, αφού έχει να πετύχει γκολ από τις 3 Μαρτίου, δηλαδή εδώ και τρεις αγώνες. Εκτός ο Νανγκίς και ο Κονέ.

Σε ενδιαφέρει