Τι είναι τα Sit and Go tournaments

Sit and Go tournaments, λέμε τα τουρνουά πόκερ στα οποία δηλώνει κανείς συμμετοχή και μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις ξεκινάει.

Τα sit & go, είναι ένας από τους πιο πρακτικούς τρόπους να παίξετε poker online. Θα βρείτε σε όλα τα sites, μια μεγάλη ποικιλία από τέτοια τουρνουά, και όσον αφορά στο ποσόν για συμμετοχή (από δωρεάν, 1€, μέχρι και πολύ ακριβά), αλλά και όσον αφορά στον αριθμό των συμμετεχόντων (εξαρτάται από το αν το site έχει τραπέζια των 9 ή των 10 και θα βρείτε π.χ. των 6, 9, 10, 18, 30, 90 ενδεικτικά).

Το μεγάλο καλό με τα Sit & Go, είναι ότι σχεδόν μόλις επιθυμήσετε να παίξετε θα βρείτε ένα της αρεσκείας σας. Προσοχή στην στρατηγική σας! Τα τουρνουά είναι αγώνες εξόντωσης. Γι’ αυτό στην αρχή καλό είναι να πηγαίνετε πάσο σχεδόν όλα τα χέρια, εκτός από τα πραγματικά σπουδαία. Αποφύγετε τις μεγάλες κόντρες. Μην κάνετε προσπάθειες για μπλόφες, μάθετε πρώτα με ποιούς παίζετε, με πολύ συντηρητική νοοτροπία θα φτάσετε εύκολα κοντά στα βραβεία (συνήθως πληρώνονται οι 3 πρώτοι, ή οι 4, ή οι 6). Όταν είστε λίγο πριν τα βραβεία, αξίζει να γίνετε πιο επιθετικοί! Ο συνήθης παίκτης θα "φάει" εύκολα και την μπλόφα, λόγω του φόβου της εξόντωσης.

Αν μπείτε στα βραβεία, πολύ επίθεση και καλή τύχη

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια