Το Live Bet της Bwin

Όταν ακούς το όνομα της Bwin αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για κορυφαίο στοιχηματισμό, με το Live Betting να αποτελεί προτεραιότητα.

Μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες την τελευταία 20ετία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο, όπως είναι η Bwin δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει υπηρεσίες ανάλογου επιπέδου στους παίκτες που την εμπιστεύονται.

Στο πλαίσιο αυτό, το Live Betting είναι από τα πιο προσεγμένα «κομμάτια» των υπευθύνων της Bwin, γνωρίζοντας ότι πλέον στη σύγχρονη εποχή του Internet, της ταχύτητας, της αμεσότητας, της πληροφόρησης από κάθε μεριά του κόσμου, αλλά και του έντονου ανταγωνισμού, τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται από το κοινό.

Για αυτό τον λόγο αυτό, η πλατφόρμα της Bwin είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε το Live Betting να είναι εύκολο και χωρίς να είναι κουραστικό για τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, οι πιο δημοφιλείς επιλογές πονταρισμάτων εξυπακούεται πως είναι διαθέσιμες, με την Bwin να προσφέρει παράλληλα μεγάλη γκάμα live αθλητικών γεγονότων, σε πολλά από τα οποία παρέχεται η δυνατότητα live streaming και φυσικά του πονταρίσματός σου.

Η πλατφόρμα του Live της Bwin

Μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα, στις πάνω επιλογές υπάρχει εμφανέστατη η ένδειξη «Live» και κάνοντας κλικ εμφανίζεται όλη η ζωντανή δράση από κάθε σημείο του πλανήτη από μία γκάμα άπειρων αθλημάτων.

Στο αριστερό μέρος της ενότητας του Live, μπορείς να δεις όλες τα αθλήματα που παίζονται εκείνη την ώρα, με το ποδόσφαιρο ως πιο δημοφιλές να είναι στο πάνω μέρος και στη συνέχεια ακολουθούν αθλήματα όπως το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το χόκεϊ, το χάντμπολ , αλλά και λιγότερο εμπορικά για τους πιο… ψαγμένους, όπως η πάλη, το μποξ, το γκολφ, το πινγκ-πονγκ, τα νταρτς κλπ. Σε αυτό το σημείο, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στη στήλη των αγώνων, μπορείς να διαλέξεις ποιοι είναι αυτοί που σε ενδιαφέρουν κλικάροντας το χαρακτηριστικό «αστεράκι» που υπάρχει αριστερά της αναμέτρησης, ώστε αυτή να εμφανίζεται ψηλά.

Με την ενότητα να είναι χωρισμένη ουσιαστικά σε τρία μέρη, στη μέση εμφανίζεται το γεγονός το οποίο έχουμε επιλέξει, με τα δυνατά στοιχήματα που μπορείς να ποντάρεις σε αυτό. Οι επιλογές είναι άπειρες. Στο ποδόσφαιρο, εκτός από τις κλασικές αγορές των σημείων, των γκολ, των κόρνερ κλπ. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές που δύσκολα θα σε αφήσουν με… παράπονο, αφού ειδικότερα στις πιο εμπορικές διοργανώσεις, μπορείς να ποντάρεις σε σκόρερ, κάρτες μέχρι και πότε θα σημειωθεί γκολ σε μία αναμέτρηση.

Αντίστοιχα και στο μπάσκετ, οι επιλογές είναι πάρα πολλές, καθώς μπορείς να κάνεις… παιχνίδι με νικητή, πόντους όχι μόνο στην αναμέτρηση, αλλά σε κάθε περίοδο ξεχωριστά.

Τέλος, στα δεξιά της «τριάδας» που αναφέραμε, βρίσκεις το πλαίσιο στο οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις την αναμέτρηση που έχεις επιλέξει σε Live Streaming ή αν δεν διατίθεται, υπάρχει αναπαράσταση των όσων συμβαίνουν μέσω των σύγχρονων γραφημάτων τα οποία σε κάθε περίπτωση συνοδεύονται από πληροφορίες και στατιστικά που αποτελούν σύμμαχό σου στο Live παιχνίδι. Ακριβώς κάτω από το κομμάτι του Live Streaming ή της γραφικής αναπαράστασης, υπάρχει το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται οι επιλογές του δελτίου σου ή εφόσον έχεις ήδη ποντάρει, παρουσιάζεται live η εξέλιξη των «ανοιχτών» αγώνων σου. Φυσικά, στο ίδιο πλαίσιο είναι και το περίφημο cash-out, υπηρεσία με την οποία μπορείς να «κλείσεις» το στοίχημά σου με ένα χαμηλότερο ποσό από το προσδοκώμενο, αλλά έχοντας εξασφαλίσει ένα κέρδος ή σε διαφορετική περίπτωση, χαμηλότερες απώλειες, αν το κουπόνι σου δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα πονταρίσματά σου.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια