Το Livebet της BETSHOP

Εντυπωσιακή η πλατφόρμα της Betshop για το live στοίχημα, με εξαιρετικές αποδόσεις, άνετο lay-out και άμεση απόκριση.

Παραμένοντας σταθερά σε ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια, η νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα της Betshop, «χτυπάει» παντού με εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά δεν σταματάει σε αυτό, καθώς πλέον η δράση είναι… live.

Το πολύ άνετο στο μάτι lay-out του livebet της Betshop κέρδισε την εκτίμησή μας, αφού πραγματικά δεν του λείπει τίποτα. Αποδόσεις που ανταποκρίνονται στα «θέλω» και του πιο απαιτητικού παίκτη, άμεσο και πολύ εύκολο στη χρήση cash-out και φυσικά δυνατότητα live streaming, με τις αγορές που μεταδίδονται σε real time να αυξάνονται συνεχώς, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και άλλα αθλήματα, που δεν είναι στην πρώτη γραμμή εμπορικότητας.

Επιλογές για όλα τα γούστα

Στο Livebet της Betshop προσφέρεται μεγάλος αριθμός παιχνιδιών, σε όλα τα αθλήματα, με πολλά ειδικά στοιχήματα σε κάθε γεγονός που διεξάγεται την ίδια ώρα. Ωστόσο, αυτό που κάνει την πλατφόρμα να ξεχωρίζει είναι η ταχύτητά της, τόσο από το desktop, όσο και από το κινητό, που ούτως ή άλλως είναι αυτό με το οποίο δραστηριοποιούνται οι περισσότεροι παίκτες.

Live Streaming

Φυσικά, όπως επιτάσσει η σύγχρονη εποχή, η Betshop έχει πραγματοποιήσει πολύ γερό μπάσιμο και μέσω του Live Streaming. La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Primeira Liga,Champions League, Europa League, Copa Libertadores, Serie B Ιταλίας , Ligue 2 Γαλλίας , Segunda Division Ισπανίας είναι μερικά από όσα περιλαμβάνει το μενού, ενώ για τους φίλους του μπάσκετ υπάρχει το NBA, Fiba Champions League και άλλα πολλά.

Το καλύτερο από όλα; Η δυνατότητα του Live Streaming μπορεί να την έχεις, διαθέτοντας μόλις ένα ευρώ στον λογαριασμό σου.

Αξίζει, λοιπόν, να δοκιμάσεις το livebet της Betshop, ζώντας καθημερινά την εξέλιξη της ίδιας της πλατφόρμας που συνεχώς βελτιώνεται.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια