Τι χρειάζεται για να παίξω στοίχημα online

Τι χρειάζεται για να παίξω στοίχημα online

Tο διαδικτυακό στοίχημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο στοιχηματισμού στα πρακτορεία. Όσο πολύπλοκο και αν φαντάζει για πολλούς, το να παίξει κάποιoς στοίχημα στο ίντερνετ είναι πολύ εύκολο και ασφαλές.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη δημιουργία λογαριασμού για online στοίχημα στις στοιχηματικές πλατφόρμες και κατόπιν το ποντάρισμα. Η διαδικασία είναι εύκολη, παρά το γεγονός ότι κυριαρχεί η εντύπωση πως αποτελεί «αγκάθι» για πολλούς και μόνο όσοι είναι πραγματικά εξοικειωμένοι με το ίντερνετ μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Μύθος…

Τι χρειάζεται για να παίξω στοίχημα online

1) Έρευνα αγοράς για εύρεση «σωστής» πλατφόρμας

Είναι προφανές πως πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να διαλέξουμε ποια από τις στοιχηματικές πλατφόρμες θεωρούμε ότι ταιριάζει στις προτιμήσεις μας. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλά ενημερωμένοι για το τι παρέχει η κάθε μια και κάνοντας τις συγκρίσεις θα καταλήξουμε σε αυτή που μας ικανοποιεί πλήρως. Η κάθε εταιρεία παρέχει διαφορετικές προσφορές, διαφορετικές αποδόσεις, αλλά και διαφορετικά πακέτα, στοιχεία τα οποία εμείς θα… ζυγίσουμε και θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη επιλογή. (Βέβαια, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί να επιλέξει παραπάνω από μία πλατφόρμα)

2) Εγγραφή στην πλατφόρμα

Αφού επιλέξουμε στοιχηματική πλατφόρμα, αυτό που έχουμε να κάνουμε στη συνέχεια είναι να κάνουμε την εγγραφή μας σε αυτή. Επιλέγουμε το Username και το Password, τα οποία θα είναι το σήμα κατατεθέν μας και επιπλέον προσθέτουμε όσες προσωπικές πληροφορίες μας ζητούνται. Συνήθως είναι όνομα, ημερ. γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση email.

Ασφαλής Κατάθεση-Άμεση Ανάληψη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

3) Kατάθεση

Μετά την εγγραφή μας, θα μας ζητηθεί να καταθέσουμε χρήματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ποντάρουμε. Οι μέθοδοι πληρωμής και κατάθεσης είναι αρκετοί (χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, paysafe), οι οποίοι διαφοροποιούνται από εταιρεία σε εταιρεία, οπότε και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να αποφασίσουμε τι μας ταιριάζει και μας βολεύει καλύτερα.

4) Ταυτοποίηση – Ανάληψη

Όπως είναι προφανές, όταν έχουμε να κάνουμε με χρήματα, όλες οι πλατφόρμες θα μας ζητήσουν να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία που έχουμε δώσει. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής η στοιχηματική ιστοσελίδα θα ζητήσει μια σειρά από έγγραφα, τα οποία θα αποδεικνύουν τη γνησιότητα των στοιχείων μας, δηλαδή ηλικίας, μόνιμης κατοικίας και τρόπου πληρωμής. Μόνο όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανάληψη, η οποία θα γίνει με βάση την επιλογή του τρόπου κατάθεσης που επιλέξαμε. Συνήθως, οι περισσότερες ιστοσελίδες υποχρεώνουν τους πελάτες, οι αναλήψεις να γίνονται μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Υπάρχει, βέβαια, και η επιλογή των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, τα οποία επιτρέπουν να πραγματοποιούνται οι συναλλαγές μας, άμεσα, χωρίς εμπόδια και, κυρίως, με μεγάλη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Αυτό ήταν! Καλή μας διασκέδαση!

Σε ενδιαφέρει