Η Γαλλία στα δύσκολα

tric

Το ξεκίνημα στον Α’ όμιλο δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη. Οι νίκες των Ισπανία, Σερβία, Βραζιλία, κρίνονται φυσιολογικές.

Η Ισπανία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τη θέλουν παντοδύναμη και μέχρι τον τελικό. Η Σερβία φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω τις μέρες της αναξιοπιστίας και η Βραζιλία όταν έχει την ευκαιρία δεν την αφήνει να πάει χαμένη. Η Γαλλία όπως φαίνεται θα είναι η 4η της παρέας και δικαίως. Εμφανίζει πρόβλημα στη δημιουργία και στο σκορ. Ο αγώνας, λοιπόν, με τη Σερβία είναι πιο σημαντικός του Α’ γκρουπ για τη 2η αγωνιστική. Κυρίως για τους Γάλλους, που με νίκη ξαναμπαίνουν στο κόλπο τουλάχιστον της 2η θέσης. Για να κερδίσουν, βέβαια, πρέπει να παίξουν άμυνα, ειδικά στα πλέι μέικερ των Σέρβων και να νικήσουν τους ψηλούς. Εντούτοις, η απουσία του Πάρκερ και πολλών ψηλών δεν της δίνουν πλεονέκτημα. Η προϊστορία, από το 2006 και μετά, δίνει 4-2 για τους Γάλλους. Μολαταύτα, πάμε στον άσο και στο under 142,5.

Στα άλλα ματς του ομίλου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Ιράν και δεν περιμένουμε να δυσκολευτεί. Οι “Καριόκας” έδειξαν χαρακτήρα με τη Γαλλία και πως στα δύσκολα αντέχουν. Το Ιράν δεν μπορεί να απειλήσει. Πάμε για άσο με +20.

Τέλος, η Ισπανία πάει για άλλο ένα ξεκούραστο βράδυ. Αντίπαλος της η Αίγυπτος. Ο πιο αδύναμος κρίκος του Α’ ομίλου. Οι “Φούριας Ρόχας” έδειξαν στην πρεμιέρα κάτι από το βεληνεκές των δυνατοτήτων τους. Πληρότητα, ποιότητα, εμπειρία, αποτελεσματικότητα. Ο άσος με +30 πόντους εύκολος.

Σε ενδιαφέρει