Β’ Όμιλος: Γιατί φαβορί η Κροατία;

scola

Στον δεύτερο όμιλο, εκτός από τον αγώνα της εθνικής Ελλάδα με την Σενεγάλη, έχουμε άλλα δύο ματς. Η Κροατία αντιμετωπίζει την Αργεντινή. Η ομάδα του Ρέπεσα ήταν μετριότατη κόντρα στις Φιλιππίνες και αν δεν είχε σε μεγάλη μέρα τον Μπογκντάνοβιτς, δεν θα κέρδιζε. Η Αργεντινή δεν είχε κανένα πρόβλημα να “διαλύσει” το Πόρτο Ρίκο. Με τους Σκόλα και Νοτσιόνι να πετυχαίνουν συνολικά 38 πόντους, αλλά και τους Πριτζιόνι, Σαφάρ και Χέρμαν πολύτιμους βοηθούν, έδειξαν πως οι απουσίες των Ντελφίνο και Τζινόμπιλι δεν τους απαγορεύουν να ονειρεύονται. Οι Κροάτες θα είναι πιο προσεκτικοί σήμερα, αλλά η πολυφωνία των Αργεντινών, αλλά και η μεγάλη διάθεση που έδειξαν να τρέξουν και να αγωνιστούν, σίγουρα τους κάνει φαβορί.

Δεν δικαιολογείται από την εμφάνιση των δύο ομάδων στην πρεμιέρα να δίνεται φαβορί για τη νίκη η Κροατία. Θα πάω λοιπόν με τη νίκη των Λατινοαμερικάνων που πληρώνει πάνω από 2,20.

Στο Σενεγάλη – Πόρτο Ρίκο, θεωρώ οτι θα γίνει μάχη. Παρότι οι Αφρικανοί έδειχναν πολύ “μικροί” στο ματς με την Ελλάδα, θεωρώ πως είναι καλοί και θα το δείξουν στη συνέχεια. Το Πόρτο Ρίκο δεν κατάφερε να κοντράρει την Αργεντινή και μόνο οι Μπαρέα και Μπάλκμαν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Το χάντικαπ υπέρ της Σενεγάλης είναι πολύ μεγάλο, καθώς φτάνει τους 15 πόντους. Εκτιμώ πως ο άσος με χάντικαπ υπέρ της Σενεγάλης έχει αξία.

Σε ενδιαφέρει