Βέλγιο – Τυνησία: Περάστε, σκουπίστε… προκριθήκατε

Την ευκαιρία να φτάσει από σήμερα στην πρόκριση έχει το Βέλγιο κερδίζοντας την Τυνησία και παίζοντας την επόμενη αγωνιστική την πρωτιά κόντρα στους Αγγλους.
belgium tunisia

Στο 42.000 θέσεων Ατκρίτιε της Μόσχας συγκρούονται απόψε το Βέλγιο με την Τυνησία για τη δεύτερη αγωνιστική στον 7ο όμιλο.

Τα προγνωστικά μου

Βέλγιο – Τυνησία: 1 & Over (2.30)

Ανάλυση

Το θέμα ήταν πότε θα έβρισκε το πρώτο γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναμά το Βέλγιο. Αργησε κομματάκι αφήνοντας 47 λεπτά να περάσουν, αλλά με το που άνοιξε τον… χορό με τον Μέρτενς τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα. Ακολούθησαν δύο γκολ από τον Λουκάκου για να βάλει την ομάδα από νωρίς σε θέση οδηγού στον όμιλο. Τρία σερί over. Αγκαθάκι το ότι δυσκολεύεται να διασπάσει κλειστές άμυνες. Ο Κομπανί επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ο Μαρτίνεθ σκέφτεται να τον κρατήσει στον πάγκο, αφού τα δύσκολα έρχονται στη συνέχεια. Δεδομένο το 3-4-3 από τον Ισπανό τεχνικό, με τον Λουκάκου στην κορυφή και τους Αζάρ – Μέρτενς στα άκρα της επίθεσης.

Θα πιστοποιήσει την ανωτερότητά του στο χορτάρι το Βέλγιο; ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τεράστια απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Τυνησίας. Για 90 λεπτά κρατούσαν το 1-1 σφιχτά κόντρα στους Αγγλους, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Κέιν. Ξεκάθαρο το πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Και τα δύο γκολ που δέχτηκε προήλθαν από στημένα. Πολύ καλή στο… περίμενε, αλλά για να έχει ελπίδες σε τέτοιο όμιλο πρέπει να δημιουργήσει. Βέβαια, κόντρα στο Βέλγιο θα προσπαθήσει να… κλέψει ότι μπορεί παρατάσσοντας «λεωφορείο» στην άμυνα. Τρία goal/goal και over μετράει στην τελευταία τετράδα αγώνων της. Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του κίπερ Ασέν, που χάνει όλη την υπόλοιπη διοργάνωση. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 ο Μααλούλ με αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Καζρί. Πίσω του θα κινούνται οι Σλιτί, Κάουι και Μπαντρί, με τον τελευταίο να μετατρέπεται σε δεύτερο φορ.

Πιθανές ενδεκάδες

Βέλγιο (3-4-3)

Κουρτουά

Αλντερβάιρελντ

Μπογιάτα

Βερμάλεν

Μενιέ

Βίτσελ

Ντε Μπρούινε

Καράσκο

Μέρτενς

Αζάρ

Λουκάκου

Τυνησία (4-2-3-1)

Μουσταφά

Μααλούλ

Γιουσέφ

Μεριά

Μπρον

Σασί

Καζρί

Σλιτί

Κάουι

Σκιρί

Μπαντρί

Εκτίμηση

Το κακό για την Τυνησία είναι ότι πρέπει να ψάξει γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης σε ένα τόσο δύσκολο όμιλο και μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αγγλία. Αρα κάποια στιγμή θα ξεμυτίσει και θα αρχίσει να… μετράει. Μονόδρομος το combo άσου και over, αφού μόνα τους κινούνται σε χαμηλά επίπεδα τα δύο σημεία. Με τρώει και για γκολ Αζάρ, αλλά αυτά θα τα δούμε στην στήλη των ειδικών  στοιχημάτων.

Σε ενδιαφέρει