Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 21/6

Κομβική η δεύτερη αγωνιστική σε τρίτο και τέταρτο όμιλο, που δεν αποκλείεται να δώσει το εισιτήριο σε κάποιες ομάδες για την επόμενη φάση.
Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 21/6

Ευκαιρία για εναλλακτικές επιλογές προσφέρουν τα σημερινά τρία παιχνίδια του Μουντιάλ, με τη μάχη της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία να κλέβει την παράσταση.

Δανία – Αυστραλία (15:00)

Οι Δανοί μετά το 1-0 επί του Περού με νίκη απόψε ουσιαστικά καθαρίζουν την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη οι Αυστραλοί έδειξαν καλά στοιχεία παρά την ήττα τους από τη Γαλλία με 2-1. Επιθετικά δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση και η ισοπαλία ουσιαστικά δεν τους κάνει, αφού θα δώσει το δικαίωμα στους Δανούς την τελευταία αγωνιστική με μια ισοπαλία ακόμα κόντρα στη Γαλλία να περάσουν χέρι-χέρι. Αξιόλογη επιλογή υπό αυτές τις συνθήκες το να βρει τουλάχιστον ένα γκολ η ομάδα του Φαν Μάρβαϊκ το οποίο έχει πράξει στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Παράλληλα περιμένω ένα άκρως αναγνωριστικό παιχνίδι τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο από τις δύο ομάδες. Οι Δανοί θα περιμένουν ξέροντας πως δεν επιτρέπονται τα λάθη, ενώ οι Αυστραλοί γνωρίζουν πως αν δεχτούν πρώτοι γκολ το παραμύθι θα τελειώσει. Να προσθέσω πως στους δέκα τελευταίους αγώνες που οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόνο στον έναν κατάφεραν να επικρατήσουν.

Αμέτρητα ειδικά και επιλογές για όλα τα γούστα στο Μουντιάλ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Γαλλία – Περού (18:00)

Οι Γάλλοι τα βρήκαν σκούρα στην πρεμιέρα, αλλά τελικά επιβλήθηκαν των Αυστραλών με 2-1. Ετσι είναι το μεγάλο αφεντικό για την πρόκριση. Με νίκη σήμερα θα παίξουν στο φινάλε την πρωτιά κόντρα στη Δανία. Το Περού αδίκησε τον εαυτό του στην ήττα από τους Δανούς με 1-0. Καλή μπαλίτσα, εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο  και ένας Γκερέρο που ξεκάθαρα έπρεπε να παίξει από την αρχή για να έχει βοήθειες ο Φαρφάν. Με ανάλογη εμφάνιση οι Περουβιανοί μπορούν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ απόψε. Εξάλλου, αν δεν το κάνουν θα πρέπει να ετοιμάσουν βαλίτσες. Βρήκα ένα εξαιρετικό ειδικό στοίχημα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Θα ποντάρω ζεστά στον συνδυασμό g/g και under 4,5  που κινείται στα επίπεδα του 2.60. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα περιλαμβάνει πολλά πιθανά σκορ, όπως το 1-1, το 2-1, το 3-1, το 1-2, το 2-2 και δεν συμμαζεύεται…

Αργεντινή – Κροατία (21:00)

Τρέχει και δεν φτάνει μετά το 1-1 με την Ισλανδία η Αργεντινή. Ευτυχώς που έπεσε σε βατό όμιλο και έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να προκριθεί ακόμα και με 5 βαθμούς. Ουσιαστικά ακόμα και με ισοπαλία απόψε έχει την ευκαιρία να περάσει κερδίζοντας την επόμενη αγωνιστική τη Νιγηρία. Η Κροατία είναι εξαιρετική ομάδα, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες 2-0 τη Νιγηρία και δείχνει πανέτοιμη φέτος για τη μεγάλη υπέρβαση. Εννοείται πως μια ισοπαλία δεν θα την κακοπέσει, αφού θα παραμείνει στην κορυφή και θα μπορέσει πολύ εύκολα να διαχειριστεί την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τους Ισλανδούς. Μου έχει κάτσει τρελά το 1-1 σκορ, αν και κάτι ψηλά σκεφτόμουν να τα ρίξω και στο 2-2. Τελικά βρήκα το εξαιρετικό ειδικό στοίχημα «Ισοπαλία με Γκολ», το οποίο ξεπερνάει το 4.50 και με καλύπτει και στις δύο περιπτώσεις. «Χ» με γκολ λοιπόν και ας έρθει κι… 5-5!

Σε ενδιαφέρει