Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 18/6

Η Σουηδία, μετά τη νίκη του Μεξικού επί της Γερμανίας, επείγεται ακόμα περισσότερο για το τρίποντο κόντρα στη Νότια Κορέα, ενώ άνετη πρεμιέρα αναμένεται για Βέλγιο και Αγγλία κόντρα σε Παναμά και Τυνησία αντίστοιχα.
harry kane england corners russia

Μπέρδεψε πάρα πολύ τα πράγματα στον 6ο όμιλο η νίκη του Μεξικού επί της Γερμανίας και πλέον η Σουηδία που στόχευε στη 2η θέση, θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα επί της Νότιας Κορέας, αφού σε διαφορετική περίπτωση μένει ξεκάθαρα πολύ πίσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Σέντρα και στον 7ο όμιλο, που φαίνεται να μην έχει… τρίτη ομάδα, με το Βέλγιο και την Αγγλία να αντιμετωπίζουν τον Παναμά και την Τυνησία αντίστοιχα.

Σουηδία – Νότια Κορέα (15:00)

Δύο ομάδες που φανέρωσαν πολλά δημιουργικά προβλήματα στα τελευταία τους φιλικά η Σουηδία και η Νότια Κορέα. Ωστόσο, το καλό για τον Μάρκους Μπεργκ και την παρέα του ήταν και είναι το γεγονός ότι αμυντικά λειτουργούν άψογα. Το απέδειξαν αυτό και στο υψηλότερο επίπεδο και τους αγώνες με την Ιταλία που η πίεση που δέχθηκαν ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Αντίθετα, η Νότια Κορέα έχασε μέχρι και από τα δεύτερα της Βολιβίας. Με δεδομένο ότι στη Σουηδία δεν κάνει η ισοπαλία, θεωρούμε ότι θα βγει μπροστά για να πετύχει γκολ της νίκης, αλλά θα κοιτάξει στη συνέχεια απλά να διασφαλίσει το προβάδισμα, οπότε ο 1 σε συνδυασμό με το UNDER 3,5 βρίσκεται σε καλές αποδόσεις. Όπως άκρως ενδιαφέρουσα είναι και η επιλογή να σκοράρει ο Μάρκους Μπεργκ, αφού είναι ο εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών.

 

Βέλγιο – Παναμάς (18:00)

Δεν τίθεται κάποιο ζήτημα για την εικόνα του παιχνιδιού και ενδεχομένως για τον τελικό νικητή. Το Βέλγιο αποτελεί ένα από τα πληρέστερα σύνολα της διοργάνωσης, ενώ ο Παναμάς είναι ακριβώς το αντίθετο, με τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Ρωσίας να αποτελεί από μόνη της μία υπέρβαση. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης και το κακό για τον Παναμά είναι ότι το Βέλγιο δεν σταματά, αφού θα προσπαθήσει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Το ενδεχόμενο να κερδίσει και τα δύο ημίχρονα προσφέρεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις όπως και ο συνδυασμός του 1 με το Over 3,5. Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ, ο Μέρτενς αποτελεί τη δεύτερη σταθερά μετά τον Ρομέλου Λουκάκου και η επιλογή του βρίσκεται σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Τυνησία – Αγγλία (21:00)

Κι αυτό το ματς αφορά δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η Αγγλία μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτική όσα ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά παραμένει πολλές σκάλες πάνω από την Τυνησία. Όλα μπορούν να αλλάξουν στην ενδεκάδα του Γκάρεθ Σαουγκέιτ, αλλά όλα καταλήγουν στον Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι ενδεχομένως ο πιο «καυτός» επιθετικός του κόσμου και εύλογα το παιχνίδι της Αγγλίας στηρίζεται στο να εκμεταλλευτούν την εκτελεστική του δεινότητα. Σε πάρα πολύ καλές αποδόσεις η επιλογή να σκοράρει πρώτος, αλλά και οποτεδήποτε στο ματς. Μάλιστα, επειδή με αυτό το 3-5-2 που θα χρησιμοποιήσει ο Σαουγκέιτ οι Άγγλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα άκρα τους, έχει λογική και το Over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

Σε ενδιαφέρει