Προγνωστικά Μουντιάλ 2018

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σέντρα στη μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.
Προγνωστικά Μουντιάλ 2018

Ολες οι εταιρίες έχουν ανοίξει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για τη μεγαλύτερη διοργάνωση Παγκοσμίως και καλό θα ήταν να ρίξουμε μια ματιά από τώρα σε κάποιους νικητές ομίλων που έχουν ξεκάθαρη αξία.

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον πρώτο όμιλο λογικά θα γίνει μάχη για την πρωτιά ανάμεσα στη γηπεδούχο Ρωσία και την Ουρουγουάη. Οριακό φαβορί προσφέρονται οι «λατίνοι», ενώ το να βρεθούν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση δεν ξεπερνάει το 1.60. Προσωπικά δεν μου αρέσει η Ρωσία, αλλά σίγουρα θα φάει το σπρωξιματάκι της από τη διαιτησία. Εκπληξη, λοιπόν, δεν βλέπω, αλλά θεωρώ πρόκληση το να καταλήξει η Αίγυπτος στην τιμή που προσφέρεται.

Ειδικά στοιχήματα και άλλα πολλά στο Μουντιάλ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στον δεύτερο όμιλο αναμένεται να προκριθούν σχετικά εύκολα Ισπανία και Πορτογαλία. Δεν πρόκειται να τις αγχώσουν Ιράν και Μαρόκο. Η συνδυαστική τους πρόκριση δεν ξεπερνάει το 1.50. Σε όποιον κάνει αυτή η απόδοση ας την επιλέξει. Εμένα δεν μου κάνει.

Στον τρίτο όμιλο η Γαλλία δεν έχει αντίπαλο. Θα πάρει την πρωτιά αφήνοντας πίσω Δανία, Περού και Αυστραλία. Με τα όσα είδαμε στα προκριματικά οι Δανοί αποτελούν το μεγάλο φαβορί για να την ακολουθήσουν στα νοκ άουτ. Ως εκ τούτου η πρόκριση των δύο δεν με αφήνει αδιάφορο.

Περίεργος όμιλος ο τέταρτος με Αργεντινή, Κροατία, Νιγηρία και Ισλανδία. Ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Το ερώτημα είναι αν ο Μέσι θα σηκώσει το βάρος ενός ολόκληρου και απαιτητικότατου έθνους. Η Κροατία που είδα στα προκριματικά μου άρεσε πολύ και η πρόκριση των δύο ομάδων βρίσκεται στα επίπεδα του 1.70 κατά μέσο όρο. Αξίζει και μια τουφεκιά στην πρωτιά της Κροατίας.

Στον πέμπτο όμιλο Βραζιλία και ξερό ψωμί. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της. Λογικά για τη δεύτερη θέση θα παλέψουν Ελβετία και Σερβία αφήνοντας πίσω την Κόστα Ρίκα. Στο 1.65 να βγει τέταρτη η Κόστα Ρίκα κατά μέσο όρο. Θα υποχωρήσει τις επόμενες μέρες.

Στον έκτο όμιλο η Γερμανία θα κάνει το καθήκον της κατακτώντας την πρωτιά, αλλά το 1.35 κατά μέσο όρο δεν λέει τίποτα. Λογικά η δεύτερη θέση θα πάει σε Μεξικό ή Σουηδία, ενώ τέταρτη θα μείνει η Ν. Κορέα. Η τέταρτη θέση για τους Ασιάτες στο 1.85. Κρίνεται value.

Δύο ταχυτήτων ο έβδομος όμιλος. Το δίδυμο Βέλγιο – Αγγλία δύσκολα θα σπάσει. Πρέπει να φάνε πολλά ψωμιά και να σταθούν τρομερά τυχερές Τυνησία και Παναμάς για να τις απειλήσουν. Καμία αξία ούτε στον συνδυασμό πρόκρισης των δύο φαβορί. Δεν αποκλείω η πρωτιά να κριθεί ακόμα και στην ισοβαθμία στους 7 βαθμούς.

Τέλος ο όγδοος όμιλος αποτελεί γρίφο. Περιλαμβάνει ομάδες από ολόκληρο τον πλανήτη. Πολωνία από Ευρώπη, Κολομβία από Ν. Αμερική, Σενεγάλη από Αφρική και Ιαπωνία από Ασίας. Παρακινδυνευμένο οποιαδήποτε πρόβλεψη. Θα επιλέξω το δίδυμο Κολομβίας – Πολωνίας.

Σε ενδιαφέρει