Κορονοϊός: Σήμερα μάθε ότι δεν…

Σήμερα μάθε ότι αυτό εδώ δεν είναι ένα άρθρο για στοιχηματισμό. Δεν είναι ένα άρθρο για προγνωστικά ούτε για αθλητική ειδησεογραφία. Δεν είναι ένα άρθρο που θα μάθεις εξελίξεις στο τομέα που γουστάρεις… Τα ματσάκια τέλος, οι διοργανώσεις έχουν παγώσει. Μπάλα και μπάσκετ θα κάνουμε καιρό να απολαύσουμε ξανά στην ουσία τους… 

Όμως το θέμα είναι άλλο… Τα πράγματα αυτές τις ημέρες ξέρεις ότι έχουν παγώσει σε όλους τους τομείς! Επιχειρήσεις κλειστές, έξοδα που τρέχουν… Εργαζόμενοι που για την ώρα έχουν πάψει να είναι εργαζόμενοι, υπάλληλοι που μένουν στα σπίτια τους… Και ποιος βγαίνει δηλαδή; Ίσως κάποιοι ηλικιωμένοι, ή οι βαθιά χριστιανοί που αδυνατούν να αποχωριστούν την εκκλησία. Ίσως και κάποιοι ασυνείδητοι που δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Προστάτεψε τον εαυτό σου, προστάτεψε τους γύρω σου, τους ανθρώπους σου, και όχι μόνο… 

Αυτό το άρθρο, τελικά, γράφεται για να υπογραμμίσει πως οι καιροί είναι δύσκολοι… Όχι που δεν το ξέρεις δηλαδή! Η φάση θέλει ψυχραιμία και θετική σκέψη! Μη χάνεις το χιούμορ σου. Οι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει και καλούμαστε όλοι να μπούμε σε μια νέα καθημερινότητα. 

Γράφω αυτό το άρθρο από το σπίτι μου… Ακούω Elvis και παράλληλα χαζεύω instagram και fb. Oι ομαδικές έχουν πάρει φωτιά… Μιλάς με τα ίδια άτομα από τουλάχιστον τρία διαφορετικά σοσιαλ-ο-μέσα! Έχουμε λιώσει σε βιντεάκια και αστείες εικόνες που διακωμωδούν την κατάσταση. Θέλει χιούμορ παιδιά και υπευθυνότητα, ταυτόχρονα! Μένουμε σπίτι.

Εμείς σήμερα θα κάνουμε γυμναστική όλοι μαζί, ο καθένας απ’ το σπίτι του. Έχουμε δώσει ραντεβού στις 20:00. Θα κάνουμε το ίδιο πρόγραμμα όλοι μαζί, με video call! Και θα κάνουμε γυμναστική και αύριο και μεθαύριο και έτσι θα κάνουμε παρέα και θα γυμναζόμαστε. Τρόποι και λύσεις υπάρχουν… Μπορεί να μην είμαστε όλοι στον ίδιο χώρο, αλλά με κάποιο τρόπο τελικά είμαστε όλοι μαζί! 

Δε μασάμε! Θα περάσει και αυτό.

Τουλάχιστον θα έχουμε να διηγηθούμε κάτι στα εγγόνια μας! Take care με αισιοδοξία και θετική ενέργεια!

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια