Euro 2016: Αξίες σε νικητή και πρώτο σκόρερ

Τι και αν η διοργάνωση έχει προχωρήσει στους "8"; Ακόμα και τώρα υπάρχουν αξίες σε μακροχρόνια στοιχήματα για νικητή και πρώτο σκόρερ.
euro

Τελείωσε και η φάση των “16” για το Euro της Γαλλίας με τις 8 καλύτερες ομάδες να προχωρούν στην επόμενη φάση. Πλέον οι αποδόσεις για νικητή και πρώτο σκόρερ έχουν διαφοροποιηθεί και ακόμα και σε αυτή την φάση υπάρχουν δεδομένες ευκαιρίες.

Κλικ εδώ για να παίξεις μακροχρόνια στοιχήματα στο Euro 2016.

Όσον αφορά το νικητή, τα δυο φαβορί από την αρχή της διοργάνωσης υπάρχουν ακόμα στο τουρνουά και είναι και πάλι φαβορί. Γαλλία (4.00) και Γερμανία (4.00) είναι οι δυο ομάδες με τη μικρότερη απόδοση. Προσωπική άποψη είναι πως ναι μεν μιλάμε για την οικοδέσποινα και την ίσως πιο “πειστική” ομάδα ως τώρα στο τουρνουά (Γερμανία) αλλά το πρόγραμμα δεν είναι σύμμαχος τους. Αντιθέτως Βέλγιο (5.10) και Πορτογαλία (7.00) είναι οι δυο ομάδες που λογικά θα παίξουν στον ημιτελικό και μια εκ των δυο θα έχει κατά 90% θέση στον τελικό της 10ης Ιουλίου. Ειδικά η Πορτογαλία του “μάστερ” των νοκ-άουτ, Σάντος είναι ακόμα και στο 7.00 value bet. Πάντα υπάρχει και η Ιταλία (7.00) που απ’ ότι έχουμε δει ως τώρα, δεν “χαμπαριάζει” από φαβορί και υπερομάδες. Τα τρία αουτσάιντερ του θεσμού, Πολωνία (20.00), Ουαλία (30.00) και Ισλανδία (40.00) είναι ικανά για πολλά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει κάποια απ’ αυτές.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Γκριζμάν με τα δυο γκολ που πέτυχε με την Ιρλανδία (3 σύνολο) θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των σκόρερ. Αυτή τη στιγμή παίζεται με 4,00 και έστω και σε αυτή την απόδοση έχει αξία. Δεδομένου ότι παίζει με την Ισλανδία τώρα, μπορεί να σκοράρει ακόμα μια φορά. και να πάρει προβάδισμα. Κατά τ’ άλλα τα δυο “βαριά πυροβολικά” των Πορτογαλία και Βελγίου, Ρονάλντο (7.00) κσι Λουκάκου (8.00) είναι πολύ πιθανό να παίξουν ακόμα 3 αγώνες (ο ένας από τους δυο δηλαδή) και έτσι υπάρχει αξία στο ποντάρισμά τους.

Σε ενδιαφέρει