Αγγλία – Σλοβενία και Ολλανδία – Αυστρία ξεχωρίζουν

Αγγλία – Σλοβενία και Ολλανδία – Αυστρία ξεχωρίζουν

Σήμερα Τρίτη (25/06) πέφτει η αυλαία στον 3ο και 4ο όμιλο με καμία ομάδα να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Εστιάζουμε σε δύο αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χρονικά πρώτη η Ολλανδία για τον 4ο όμιλο στις 19:00 αντιμετωπίζει την Αυστρία και στις 22:00  για τον 3ο η Αγγλία τη Σλοβενία

 

Αγγλία – Σλοβενία  (22:00)

Η κατάσταση στον 3ο όμιλο έχει ως εξής : Αγγλια 4β.,  Δανία 2β., Σλοβενία 2β και Σερβία 1β. Αρκεί ένας βαθμός στην Αγγλία για να προκριθεί ενώ με ήττα μπορεί να βρεθεί στην 3η θέση εάν νικήσει η Δανία. Με την τελευταία ήρθε ισόπαλη με 1-1 τη 2η αγωνιστική παραγματοποιώντας ξανά μία εμφάνιση μέτρια. Προηγήθηκε στο 18′ με τον Κέιν αλλά ισοφαρίστηκε στο 34′ από τον Χιούλμαντ. Ασκείται έντονη κριτική στον Σάουθγκεϊτ γαι την εικόνα της ομάδας.

Η Σλοβενία προκρίνεται με νίκη καθώς  και με ισοπαλία αν χάσει η Δανία. Αλλά και ως στον όμιλο έχει ελπίδες.  Το να διεκδικεί την πρόκριση δειχνει οτι η Σλοβενία είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και οι εμφανίσεις της απέναντι σε Δανία και Σερβία ήταν άκρως επιτυχημένες. Μάλιστα θα μπορούσε να φύγει με το «τρίποντο» στον αγώνα με τους σέρβους καθώς μέχρι το τέλος προηγούνταν με 1-0 αλλά στο 95′ από μία ολιγωρία δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης.

 

Αγγλία – Σλοβενία     1: 1,33  –  Χ: 4,75  –  2: 11,00    οι αποδόσεις στην Bet365   |21+

 

Ολλανδία – Αυστρία  (19:00)

Στον 4ο όμιλο η βαθμολογία είναι η εξής :  Ολλανδία 4β,. Γαλλία 4β., Αυστρία 3 β. και Πολωνία  χωρίς βαθμό. Η Ολλανδία προκρίνεται και με νίκη αλλά και με ισοπαλία. Με ήττα και αν η Γαλλία δεν χάσει, θα καταλάβει την 3η θέση αλλά με τέσσερις βαθμούς πολύ πιθανό να περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Καλες εντυπώσεις έχει αφήσει η ομάδα του Κούμαν, μάλιστα πήρε ισοπαλία από τη Γαλλία 0-0 αν και η αντίπαλος είχε περισσότερες ευκαιρίες.

Η Αυστρία με νίκη περνά στους «16» αλλά και με ισοπαλία ως με τέσσερις βαθμούς έχει πολλές ελπίδες. Η ομάδα του Ραγκνιγκ έχει πραγματοποιήσει ικανοποιητικές εμφανίσεις και η τελευταία νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

 

Ολλανδία – Αυστρία     1: 2,15  –  Χ: 3,10  –  2: 3,75    οι αποδόσεις στην Bet365   |21+

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι |

Σε ενδιαφέρει