Οι αποδόσεις των φαβορί στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

real madrid

Βρισκόμαστε εν μέσω διακοπής πρωταθληματων λόγω Nations League, και οι στοιχηματικες μας επιλογές για σήμερα είναι πραγματικά φτωχές. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ασχοληθούμε με τα ειδικά στοιχήματα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθληματων. Έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα για όλες τις ομάδες, οπότε πάμε να ρίξουμε μία ματιά στα ειδικά στοιχήματα για τα φαβορί σε κάθε πρωτάθλημα.

Premier League

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια και σκόρπισε τεράστια χαρά στις τάξεις των φίλων της. Παρ’ όλα αυτά, πριν ξεκινήσει η σεζόν, η Σίτι ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως, μιας και η Σίτι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ, που συνεχίζει δυναμικά και με μομέντουμ από την περσινή σεζόν. Στο 2,30* η απόδοση της Λίβερπουλ, με τη Σίτι να ακολουθεί ελάχιστα πιο πίσω, στο 2,45*. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα, με την Τσέλσι στο 20,00* και την αήττητη μέχρι στιγμής Έβερτον στο 25,00*.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

La Liga

Η Ρεάλ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα πέρσι, μετά από δύο άγονα χρόνια, δείχνοντας διψασμένη για τίτλους. Μετά την διακοπή ήταν ασταμάτητη κι έτσι έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Με τον Ζιντάν στον πάγκο της και τον ίδιο κορμό στο ρόστερ της, είναι το μεγάλο φαβορί και για τον φετινό τίτλο, με την απόδοσή της να διαμορφώνεται στο 2,05*. Από κοντά φυσικά ακολουθεί και η Μπαρτσελόνα του Μέσι (2,30*), η οποία δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή. Στην τρίτη θέση των φαβορί εχουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης (9,00*), η οποία φέτος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, όμως πραγματοποιεί νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Serie A

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι εντελώς μονόπλευρα, με τη Γιουβέντους να μονοπωλεί τους τίτλους. Πέρσι προσπάθησαν για την έκπληξη Ίντερ και Λάτσιο, όμως στα κρίσιμα σημεία της σεζόν δεν είχαν σοβαρότητα και σταθερότητα, όπως η πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Η Μεγάλη Κυρία λοιπόν ξεκινάει και τη φετινή σεζόν από θέση φαβορί (2,30*), με την ανεβασμένη Ίντερ όμως να ακολουθεί σε μικρή απόσταση (3,20*). Το τρίτο φαβορί για τον τίτλο αποτελεί έκπληξη, καθώς εκεί βρίσκεται η Αταλάντα με απόδοση 4,75*. Τα τελευταία χρόνια η Αταλάντα έχει σταθερή ανοδική πορεία, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι ικανή να τα βάλει με τους “μεγάλους” του πρωταθλήματος.

Bundesliga

Σε παράσταση για ένα ρόλο έχει εξελιχθεί το γερμανικό πρωτάθλημα, με την Μπάγερν Μονάχου να μην έχει αντίπαλο. Οι Βαυαροί μετράνε 8 σερί κατακτήσεις και πραγματικά έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Ακόμα και χρονιές που βρέθηκαν με πολλούς βαθμούς διαφορά από την κορυφή, κατάφεραν να την καλύψουν, και στο τέλος να στεφθούν πρωταθλητές. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, η απόδοσή τους για τον φετινό τίτλο διαμορφώνεται στο 1,15*, με τη δεύτερη Ντόρτμουντ να ακολουθεί στο 7.00*. Δυστυχώς οι Βεστφαλοί έχουν αποδείξει πως δεν μπορούν να κοντράρουν στα ίσια την ασταμάτητη Μπάγερν.

Ligue 1

Ακόμα ένα πρωτάθλημα με πολύ μεγάλο φαβορί και όχι άδικα. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετράει 7 κατακτήσεις τα τελευταία 8 χρόνια και δείχνει να μην έχει αντίπαλο εντός συνόρων. Ο Καταριανός πρόεδρός της ρίχνει λεφτά με το τσουβάλι, καθώς κυνηγάει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, με αποτέλεσμα η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος να είναι τεράστια. Στο 1,10* βρίσκεται αυτή την στιγμή η απόδοση των Παριζιάνων, με την αμέσως επόμενη ομάδα να ακολουθεί με απόδοση 20,00*. Καταλαβαίνει εύκολα λοιπόν κάποιος, πως η Παρί βρίσκεται κοντά σε ακόμα έναν τίτλο.

Super League 1

Πρωταθλητής στέφθηκε πέρσι ο Ολυμπιακός μετά από δύο άγονες σεζόν και πλέον οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη φετινή σεζόν, με την απόδοσή τους να είναι ιδιαίτερα χαμηλή (1,35*). Στη δεύτερη θέση κι αρκετά πιο πίσω ακολουθεί ο ΠΑΟΚ (4,00*) και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η ΑΕΚ με απόδοση 10,00*. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα, με τον τέταρτο Άρη να βρίσκεται στο 100,00*!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει