US Open 2020: Οι αποδόσεις για τον νικητή

Εκτός από το ποδόσφαιρο, και το τένις επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητά του, με το US Open 2020 να έχει ξεκινήσει και τον Τσιτσιπά να είναι στις πρώτες θέσεις των αποδόσεων.
US Open 2020: Οι αποδόσεις για τον νικητή

Χθες, στις 31 Αυγούστου, ξεκίνησε το τουρνουά τένις US Open στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι η 140ή συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται ο εν λόγω θεσμός, όμως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ήδη αρκετοί αστέρες του τένις θα απουσιάσουν από τη φετινή διοργάνωση, όμως αυτό δεν εμποδίζει τις στοιχηματικές για να βγάλουν τις φετινές αποδόσεις για τον νικητή.

Όλες οι αγορές και οι αποδόσεις για το US Open 2020 με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

US Open 2020 – Το μεγάλο φαβορί

Το μεγάλο φαβορί για τη φετινή διοργάνωση δεν είναι άλλο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (1,70*). Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο 1 στον κόσμο αυτή την στιγμή έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου Γκραν Σλαμ. Στη δεύτερη θέση και με απόδοση 7,00* ακολουθεί ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νούμερο 5), περσινός φιναλίστ του US Open. Στην τρίτη θέση για την κατάκτηση βρίσκεται ο δικός μας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (8,75*), νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ να ακολουθεί λίγο πιο πίσω στο 9,75*.

Τα αουτσάιντερ

Από εκεί και πέρα, οι αποδόσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα για την κατάκτηση του US Open 2020. Στο 20,00* βρίσκουμε τον Μίλος Ράονιτς και με μικρή διαφορά σε απόδοση 21,00* τον Αλεξάντερ Σβέρεφ. Με απόδοση 50,00* βρίσκουμε και τον Σκωτσέζο, Άντι Μάρεϊ που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πτωτική πορεία, ταλαιπωρημένος από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Οι αποδόσεις πάντως ανεβαίνουν κι άλλο και φτάνουν μέχρι και το εξωφρενικό 1550,00, για όποιον νιώθει πολύ τυχερός και θέλει να ρισκάρει.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως ο περσινός πρωταθλητής Ράδα Ναδάλ και ο Ελβετός σούπερ σταρ, Ρότζερ Φέντερερ αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, μιας και η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα δεν είναι καθόλου καλή.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει