Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μέσι

Οι φήμες έχουν φουντώσει για τα καλά, σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Ποια ομάδα θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ;

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μέσι

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Μέσι θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Αργεντίνος σταρ επιθυμεί να ενεργοποιήσει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να φύγει ως φέτος το καλοκαίρι και να ψάξει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Με αυτή την είδηση λοιπόν να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, οι στοιχηματικές δεν έχασαν καθόλου χρόνο και ήδη έβγαλαν αγορές για την επόμενη ομάδα του Αργεντινού σούπερ σταρ. Πάντως όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ στους μπλαουγκράνα.

Όλες οι αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Τα φαβορί

Σύμφωνα με τη Novibet, αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι είναι η Μάντσεστερ Σίτι (1,65*). Οι Πολίτες θέλουν να κάνουν το μεγάλο μπαμ, να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Champions League του χρόνου. Στο 4,00* βρίσκεται η Ίντερ αν και η αλήθεια είναι πως δεν ακούγονται πολλά για τους Ιταλούς, όμως φαίνεται όμως δουλεύουν εντατικά στο παρασκήνιο. Σε απόδοση 11,00* βρίσκουμε την φιναλίστ του Champions League Παρί, η οποία θέλει και του χρόνου να βρεθεί στον τελικό κι αυτή τη φορά να κατακτήσει το τρόπαιο, με τους Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ.

Τα αουτσάιντερ

Ακόμα πιο πίσω, με απόδοση 15,00* βρίσκουμε τις αγγλικές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Ήδη οι Λονδρέζοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά φέτος το καλοκαίρι και κάνουν πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους. Λίγο δύσκολο να κινηθούν για τον Μέσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή για εμένα είναι η Γιουβέντους με απόδοση 17,00*, καθώς αν ο Αργεντίνος γίνει κάτοικος Τορίνο, θα είναι συμπαίκτης την νέα σεζόν με τον μεγάλο του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με απόδοση 18,00* συναντάμε το ενδεχόμενο ο Μέσι να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την Αργεντινή και να συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις ομάδες της χώρας του. Η πιθανότητα να υπογράψει σε κάποια ομάδα του MLS βρίσκεται σε απόδοση 26,00*, ενώ το να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λίβερπουλ το βρίσκουμε σε απόδοση 31,00*.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε σε δύο πολύ ειδικές επιλογές. Με απόδοση 101,00* βρίσκουμε το ενδεχόμενο ο Μέσι να γίνει κάτοικος Μαδρίτης και από του χρόνου να φοράει τα λευκά της “μισητής” Ρεάλ, ενώ στη λίστα μας βρίσκεται και ο Ολυμπιακός με το εξωφρενικό 1501*!!!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει