Οι αποδόσεις των νικητών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Σε περίπου ένα μήνα έχουμε σέντρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ήδη έχουμε τις πρώτες αποδόσεις για τη νέα σεζόν.
liverpool champions

Είναι Αύγουστος και κινούμαστε ακόμα σε ρυθμούς Champions League και Europa League, κάπως ασυνήθιστο για την εποχή. Όμως ολόκληρη η φετινή σεζόν ήταν πολύ περίεργη με την πανδημία του κορονοϊού. Από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν πλέον τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ήδη οι στοιχηματικές, έχουν βγάλει τις πρώτες αποδόσεις για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων. Ας κάνουμε λοιπόν ένα πέρασμα να δούμε τα μεγάλα φαβορί στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Αγγλία – Premier League

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή μετά από 22 άγονα χρόνια και το πρωτάθλημά της πανηγυρίστηκε δεόντως παρά το lockdown και την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες. Η νέα σεζόν προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα πάντως, γεγονός που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Το φαβορί για τον τίτλο της επόμενης σεζόν είναι η Σίτι (2,05*) την ώρα που η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ βρίσκεται στο 2,75*. Από εκεί και πίσω το χάος, με τη Γιουνάιτεντ να πληρώνει με απόδοση 10,00* στο ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η Τσέλσι ακολουθεί ελάχιστα πιο πίσω στο 12,00*, με την Άρσεναλ να αγγίζει το 50,00*.

Όλες οι αποδόσεις για τους νικητές με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Γαλλία – Ligue 1

Το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 ακυρώθηκε, καθώς η Ligue 1 ήταν ένα από τα ελάχιστα πρωταθλήματα που δεν επανήλθε μετά την καραντίνα. Η βαθμολογία έμεινε ως έχει κι έτσι η Παρί πανηγύρισε ακόμα έναν εγχώριο τίτλο. Πάντως και του χρόνου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί με απόδοση 1,10*. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται πολύ πιο πίσω, με αποδόσεις που ξεκινούν από το 20,00*. Πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τις ορέξεις των Παριζιάνων.

Γερμανία – Bundesliga

Η Μπάγερν είναι σταθερά το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό, οι Βαυαροί κατέκτησαν ακόμα ένα πρωτάθλημα, παρά το μουδιασμένο τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις αρκετές βαθμολογικές απώλειες. Η φανέλα είναι βαριά κι αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Στο 1,20* βρίσκεται η απόδοση των Βαυαρών για να κατακτήσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Αρκετά πιο πίσω, στο 7,00* βρίσκουμε την Ντόρτμουντ, ενώ πολύ πιο πίσω στο 25,00* συναντάμε τη Λειψία. Παράσταση για ένα ρόλο φαίνεται πως θα είναι και το φετινό, αν δεν έχουμε συνταρακτικές αλλαγές.

Ισπανία – La Liga

Επέστρεψε στον θρόνο της η Ρεάλ μετά από απουσία 2 χρόνων. Οι Μαδριλένοι μετά την διακοπή επέδειξαν σοβαρότητα και σταθερότητα σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα κι έτσι κατέκτησαν το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Όπως είναι λογικό είναι το μεγάλο φαβορί για την επόμενη σεζόν (1,90*), με τους Καταλανούς όμως να ακολουθούν από κοντά (2,05*). Η Ατλέτικο Μαδρίτης, η μοναδική ομάδα που έσπασε το δίπολο την τελευταία 15ετία στην Ισπανία, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε απόδοση 10,00*.

Ιταλία – Serie A

Εννέα σερί πρωταθλήματα μετράει η Γιουβέντους και η κατάσταση πλέον μοιάζει πάρα πολύ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ξέρουμε από την αρχή τον νικητή κι από εκεί και πέρα ψάχνουμε τους υπόλοιπους. Η Μεγάλη Κυρία είναι το απόλυτο φαβορί για ακόμα μία χρονιά (1,80*), όμως η ανεβασμένη Ίντερ ακολουθεί σχετικά κοντά στο 3,75*. Από εκεί και πίσω οι αποδόσεις ανεβαίνουν πάρα πολύ με τις Νάπολι (15,00*), Αταλάντα (15,00*), Λάτσιο (18,00*) και Μίλαν (20,00*) να ακολουθούν.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει