Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague 2020 – 21

Με το πρώτο τζάμπολ να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου, κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες αποδόσεις για τον νικητή της επόμενης σεζόν στην Ευρωλίγκα.
euroleague

Είναι πλέον επίσημο, την 1η Οκτωβρίου 2020 η Euroleague θα κάνει τζάμπολ για τη νέα μπασκετική σεζόν. Ήδη έχει ανακοινωθεί από τη διοργάνωση και το επίσημο πρόγραμμα του θεσμού για τη νέα σεζόν. Όπως είναι λογικό λοιπόν, αν και πολύ νωρίς ακόμα, οι στοιχηματικές έβγαλαν τις πρώτες τους αποδόσεις σχετικά με τον νικητή της επόμενης χρονιάς στην Ευρωλίγκα. Φέτος μείναμε χωρίς πρωταθλητή, επομένως η δίψα για τον τίτλο αναμένεται να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις του Stoiximan, αυτές οι ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί για την επόμενη σεζόν της Euroleague:

Όλες οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, με την απόδοσή τους να βρίσκεται στο 5,00* αυτή την στιγμή. Με τον Πέσιτς στον πάγκο, τον τωρινό κορμό και κάποιες ποιοτικές προσθήκες όπως αυτή του Καλάθη που φημολογείται το τελευταίο διάστημα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ανέβει επίπεδο την επόμενη σεζόν αγωνιστικά και να πρωταγωνιστήσει τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μπορεί να είχε σκαμπανεβάσματα φέτος στην απόδοσή της μετά την φυγή των Ντε Κολό και Ροντρίγκες, όμως παραμένει μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της και την  καλοκαιρινή ενίσχυση, όλοι περιμένουν πως θα πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία χρονιά στον θεσμό. Στο 5,00* και η απόδοση των Ρώσων.

Ρεάλ

Σε τιμές φαβορί (5,50*) για ακόμα μία χρονιά και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σταθερά την τελευταία 10ετία διαθέτει μία από τις πιο δυνατές και ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Θα εξαρτηθούν πολλά φέτος από την παραμονή ή όχι του Καμπάτσο στην ομάδα. Αν φύγει ο Ισπανός, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ενισχυθούν με ένα πολύ μεγάλο όνομα που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Η παρουσία του Πάμπλο Λάσο όμως στον πάγκο της ομάδας αποτελεί εγγύηση, πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική η Ρεάλ για ακόμα μία χρονιά.

Εφές

Η καλύτερη ομάδα της φετινής σεζόν με διαφορά ήταν η Εφές. Η ομάδα του Αταμάν έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και με ηγέτη τον Αμερικανό Λάρκιν που αναδείχθηκε και MVP της σεζόν. Αν παραμείνει στην ομάδα, θεωρώ πως είναι δικαίως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση, με την απόδοσή της να φτάνει στο 6,00*.

Αρμάνι Μιλάνο

Έκπληξη η παρουσία της Μιλάνο στις πρώτες θέσεις των αποδόσεων για την επόμενη σεζόν. Δεν εντυπωσίασε κανέναν φέτος, ενώ η διακοπή την βρήκε εκτός 8άδας. Διαθέτει ποιότητα σε γενικές γραμμές, ενώ η διοίκηση αποφάσισε να την ενισχύσει σημαντικά φέτος το καλοκαίρι για να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς. Στο 8,00 λοιπόν οι Ιταλοί.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με τον Σφαιρόπουλο στο τιμόνι της, η ομάδα του λαού άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τη σεζόν που μας πέρασε και δείχνει πως μπορεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα του χρόνου. Άφησε πολλές υποσχέσεις με τις φετινές τις εμφανίσεις και δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί της νέας σεζόν (10,00*).

Φενέρμπαχτσε

Προβληματική η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τους Τούρκους. Σλούκας και Ντε Κολό δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, με τα εξωαγωνιστικά θέματα να επηρεάζουν σαφέστατα όλη την ομάδα. Δύσκολο προβλέπεται και η ερχόμενη σεζόν μετά τη φυγή του Ζοτς, η οποία αναμένεται να ανοίξει την πόρτα και για αρκετούς παίκτες. Την δεδομένη στιγμή και χωρίς να είναι σίγουρες οι αποχωρήσεις των παικτών, η απόδοσή της διαμορφώνεται στο 12,00*.

Ολυμπιακός

Στο 15,00* βρίσκεται η απόδοση των ερυθρολεύκων αυτή την στιγμή, καθώς ο ερχομός Μπαρτζώκα φαίνεται πως δίνει αέρα σιγουριάς στην ομάδα. Έχουν κάνει ήδη κάποιες κινήσεις οι Πειραιώτες, όμως διακαής πόθος του κόσμου και της διοίκησης είναι η επιστροφή του Σλούκα. Αν επιστρέψει ο Έλληνας γκαρντ, η ομάδα θα ανέβει επίπεδο αγωνιστικά αλλά και ποιοτικά.

Παναθηναϊκός

Δύσκολο προβλέπεται το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, με τις διοικητικές εξελίξεις να έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχωρεί από τα διοικητικά της ομάδας, το ίδιο και ο Μάνος Παπαδόπουλος που δέχτηκε πρόταση από τη Ζενίτ. Ο Βόβορας θα διαδεχθεί τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας, ενώ και ο Νικ Καλάθης αποτελεί παρελθόν από το Τριφύλλι. Μεταβατική φαίνεται πως θα είναι η σεζόν για τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό τον λόγο η απόδοσή του βρίσκεται στο 35,00*.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει