Βγήκαν οι αποδόσεις για το GNTM!

gntm

Οι πρώτες αποδόσεις για το ελληνικό ριάλιτι ομορφιάς, GNTM, μόλις ανακοινώθηκαν. Ποια θα είναι η νικήτρια του φετινού σόου; Κάνε και εσύ την πρότασή σου! Κλικ Εδώ!

Οι κόντρες μεταξύ των κοριτσιών έχουν κιόλας ξεκινήσει με χαρακτηριστική “κλίκα” να είναι αυτή των “F – F” (εφ – εφ), η οποία αποτελέιται από τη Σουζάνα, την Άννα, την Κάτια, την Ασημίνα και τη Μαρτίνα. Μάλιστα η τελευταία, την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε έμεσα ότι θέλει να τα παρατήσει και να αποσωρήσει από το παιχνίδι, όμως τελικά η Καγιά την έπεισε εύκολα να παραμείνει στο διαγωνισμό ομορφιάς.

Μεγάλο φαβορί φαίνεται να είναι η Κάτια Ταραμπάνκο με απόδοση 2,30, ενώ ακολουθεί η Εμμανουέλα Μάινα με απόδοση 4,00. Τελευταίες στην κατάταξη φαίνεται να είναι οι Ιωάννα Κυρίτση, η Χαρά Παππά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, πράγμα λίγο οξύμωρο για Χαρά και Μαρία, αφού για τους περισσότερους, συμπεριλαμβανομένων των κριτών, είναι φαβορί! 

Εμείς ξεχωρίσουμε την Άννα – Μαρία Ηλιάδου και την Κωνσταντίνα Φλώρου με αποδόσεις 7,00 και 12,00, αντίστοιχα!

Πολύ καλή περίοδος να προτείνει κάποιος τη νικήτρια του διαγωνισμού, αφού έχουμε όλοι πάρει μια καλή γεύση για το τι παίζεται μέσα στο σπίτι. Έχουν ήδη φανεί οι συμπάθειες των κριτών, και ποιες παίκτριες τα πάνε καλά στις δοκιμασίες και στις φωτογραφίσεις!

Παίξε Νόμιμα στο Greece’s Next Top Model! Κλικ Εδώ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει