Πόσα γκολ θα πετύχουν τα «κανόνια» της Σούπερ Λιγκ;

Η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει σε φουλ δράση και μαζί τα δυνατά «χαρτιά» των ομάδων θέλουν να επιστρέψουν στα γκολ.
Πόσα γκολ θα πετύχουν τα «κανόνια» της Σούπερ Λιγκ;

Καλές οι εθνικές ομάδες, αλλά η πραγματική δράση είναι σε συλλογικό επίπεδο.

Έτσι, λοιπόν, μαζί με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, επανέρχεται και η Σούπερ Λιγκ, στην οποία έχουν διεξαχθεί μόλις δύο αγωνιστικές και είναι ακόμα δύσκολο να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα για τις ομάδες και τους παίκτες.

Εκτός από τη μάχη σε βαθμολογικό επίπεδο, υπάρχει και ο έντονος ανταγωνισμός για τους πρώτους σκόρερ της σεζόν και στο πλαίσιο αυτά τα ειδικά στοιχήματα παραμένουν ανοιχτά κι όχι μόνο για το ποιος θα είναι το πρώτο «κανόνι» στην κατηγορία, αλλά και πόσα γκολ θα πετύχουν οι κορυφαίοι επιθετικοί της Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή κι έπειτα από δύο αγωνιστικές, πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan είναι ο Τσούμπα Άκπομ με απόδοση 4,00, έχοντας σκοράρει ένα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πολύ κοντά στο φαβορί είναι ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί με απόδοση 4,25. Την τριάδα κλείνει ο Φεντερίκο Μακέντα με απόδοση 5,50.

Πέρα από τα ειδικά για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, υπάρχουν ξεχωριστά ειδικά για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Για παράδειγμα στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια το line που προσφέρεται είναι τα 9,5 γκολ σε απόδοση 1,80, για τον συμπαίκτη του, Νέλσον Ολιβέιρα το line είναι στα 10,5 γκολ ενώ ο υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της σεζόν, Απόστολος Βέλλιος, προσφέρεται στα 8,5 γκολ.

Τέλος, ο Μπράουν Ιντέγε, που ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό προσφέρεται μόλις στα 5,5 τέρματα.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει