Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Καουάι Λέοναρντ;

Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Αμερικανού σμολ φόργουορντ.
kawhi leonard raptors nba metagrafi

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν στο NBA για τους Ράπτορς, οι οποίοι κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ιστορικές στιγμές για το Τορόντο και πολλά από τη φετινή επιτυχία οφείλονται στον παίκτη που ακούει στο όνομα, Καουάι Λέοναρντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε τους Ράπτορς από το χέρι όταν χρειάστηκε στις δύσκολες στιγμές και τους οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Έδειξε την ποιότητά του στα ημιτελικά, όταν οι Μπακς του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασαν να προηγούνται με σκορ 2-0 στη σειρά. Πήρε την ομάδα από το χέρι, περιόρισε σημαντικά τον Αντετοκούνμπο στο επιθετικό κομμάτι και οι Ράπτορς πραγματοποίησαν επική ανατροπή κάνοντας το 2-3. Στους τελικούς ο Λέοναρντ δήλωσε ξανά παρόν κόντρα στον Κάρι και την παρέα του κι έτσι έφεραν τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στο Τορόντο.

Οι Ράπτορς

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και ήδη αρνήθηκε την πρόταση των Ράπτορς για 21,3 εκατομμύρια για τη νέα σεζόν. Στην παρούσα πάντως φάση δείχνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο των Ράπτορς, αφού είναι οι μόνοι που μπορούν να του προσφέρουν συμβόλαιο 190 εκατομμυρίων για 5 χρόνια.

Οι Κλίπερς

Πάντως ως δεύτερο φαβορί για την απόκτησή του δείχνουν οι Κλίπερς. Η ομάδα από το Λος Άντζελες έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως ενδιαφέρεται για τον Λέοναρντ, ενώ συχνά πυκνά στη regular season έστελναν σκάουτερς στο Τορόντο για να τον παρακολουθούν από κοντά. Οι Κλίπερς έχουν χώρο για ένα μεγάλο συμβόλαιο, ενώ φέτος παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί, δυσκολεύοντας μάλιστα τους Γουόριορς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Οι Λέικερς

Λίγο πιο πίσω στα προγνωστικά βρίσκεται η έτερη ομάδα του Λος Άντζελες, οι Λέικερς. Οι Λέικερς δεν τα πήγαν καθόλου καλά φέτος και δεν κατάφεραν να προκριθούν στα playoffs. Παρά την προσθήκη του Τζέιμς η ομάδα δεν τα κατάφερε και φέτος το καλοκαίρι σκέφτονται πολύ σοβαρά την ενίσχυσή της. Ήδη έκλεισε στην ομάδα ο Άντονι Ντέιβις, γεγονός όμως που δεν αφήνει αρκετό χώρο στο salary cap για τον Λέοναρντ, ο οποίος αν θελήσει να συνεχίσει στους Λέικερς, θα αρκεστεί σε ένα αρκετά μικρότερο συμβόλαιο.

Με αρκετά μεγάλη διαφορά ακολουθούν Νετς και Νικς, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται να ενισχύσουν το ρόστερ τους, όμως οι πιθανότητές τους δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Όπως όλα δείχνουν ο Λέοναρντ θα επαναδιαπραγματευτεί την παραμονή του στο Τορόντο ή λέτε να έχουμε καμία έκπληξη από Καλιφόρνια μεριά;

Σε ενδιαφέρει