Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: Στοίχημα και αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
osfp

Εκ προοιμίου το έργο του Ολυμπιακού για την είσοδό του στους ομίλους του ChampionsLeague είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χάσει έδαφος, κάτι που οφείλεται στις κακές πορείες των ομάδων στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ωστόσο, σε πρώτη φάση, η τύχη χαμογέλασε στους «ερυθρόλευκους». Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του τη Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions Leagu, που δεν πρόκειται για μια εύκολη αντίπαλο, αλλά σίγουρα πολύ πιο… επιθυμητή από την ολλανδική Αϊντχόφεν, που ήταν η έτερη υποψήφιος.

Από τους ειδικούς η πρόκριση δίνεται στο 50/50, καθώς από τη μία η ομάδα από την Τσεχία θα έχει υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας λόγω της πρόωρης έναρξης της πρωταθλήματος, ωστόσο από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός είναι κατά γενική ομολογία πιο ποιοτικός.

Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και από τις αποδόσεις που ήδη έχουν γίνει γνωστές εν όψει του πρώτου παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου.

Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στη Novibet σε ανάλογες αποδόσεις με τη νίκη των Τσέχων, παρά το γεγονός ότι το ματς διεξάγεται στο Πλζεν, ενώ στις τιμές πολύ κοντά προσφέρεται και το ενδεχόμενο ισοπαλίας, σε μία πάρα πολύ λεπτή ισορροπία που φαίνεται να διαμορφώνεται.

Σε ενδιαφέρει