Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα μπάσκετ: Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός;

Λογικά οι δυο τους θα "μονομαχήσουν" και για τον φετινό τίτλο της Betshop Basket League,
betshop basket league

Ποιος θα σηκώσει φέτος το τρόπαιο της Basket League?

Θα είναι ο Παναθηναϊκός;

Με τον Πιτίνο προπονητή να δείχνει καλά στοιχεία στην αρχή και με τον Κιλπάτρικ στο ρόστερ του, το “τριφύλλι” αποκτά δυναμική. Άλλωστε, έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και προηγείται στη βαθμολογία της Basket League. Γι’ αυτό είναι και φαβορί, με απόδοση αυτή τη στιγμή που δεν ξεπερνάει το 1,50.

Θα είναι ο Ολυμπιακός;

Η ομάδα έχει πλέον τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Μπλατ. Είναι εμφανές πάντως οτι θέλει κι αυτός ενίσχυση, τόσο στον άσο όσο και στο πέντε. Πάντως, οι πρόσφατες εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνουν πως φέτος θα είναι “πολύ σκληρός για να πεθάνει”. Η απόδοση του Ολυμπιακού είναι 2,60.

Θα είναι η ΑΕΚ;

Ο Λούκα Μπάνκι έχει φτιάξει μια επιθετική ομάδα, με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Η απόκτηση των Θίοντορ και Τζέιμς την πάει σε άλλο επίπεδο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως μπορεί να σπάσει το δίπολο. Πάντως, στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Η απόδοση 21,00 φανερώνει το πόσο δύσκολο είναι να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Μήπως Προμηθέας ή ΠΑΟΚ;

Καλές ομάδες και οι δύο, αλλά φυσικά απόλυτα αουτσάιντερ για ένα τόσο μεγάλο στόχο. Γι αυτό άλλωστε και παίζονται με 50,00 έκαστος.

Εμείς στο betmasters προτείνουμε τον Ολυμπιακό. Δες και τα άλλα μακροπρόθεσμα στοιχήματα μας, για την Σούπερ Λίγκα, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Europa League κ.α.

Σε ενδιαφέρει