Οι αποδόσεις της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα

Αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και πάντα η πρώτη αγωνιστική προσφέρεται για στοίχημα.
super liga

Η Σούπερ Λίγκα 2018/2019 έχει πρεμιέρα σήμερα και μέσα στο επόμενο τριήμερο θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική. Οι τρεις ομάδες που φαίνεται πως θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα παίζουν εντός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Ξάνθη. Σημαντικό νέο, η επιστροφή του Άρη, μετά από χρόνια.

Πάμε να δούμε τις αποδόσεις των αγώνων:

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Το παιχνίδι προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Ελαφρύ φαβορί ο Ατρόμητος, σχετικά χαμηλά η ισοπαλία, ενώ ο άσος είναι το σημείο που πληρώνει καλύτερα στο ματς.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Σούπερ φαβορί ο ΠΑΟΚ και πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Πολύ χαμηλά πάντως ο άσος, πάνω από 5,50 το Χ και πάνω από 12,00 το διπλό.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά σίγουρα μικρότερο απ’ ότι ο ΠΑΟΚ. Ψηλά πάλι το Χ και το διπλό.

Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα: Η πιο χαμηλή απόδοση σε ισοπαλία στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Το διπλό γύρω στο 3,50, ενώ ο άσος είναι αρκετά πάνω από το 2,00.

Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Οριακά πάνω από το 2,00 ο άσος, με τη νίκη του Παναθηναϊκού να ξεπερνάει το 4,00. Σχετικά χαμηλά και το Χ.

Πανιώνιος – ΟΦΗ: Φαβορί ο Πανιώνιος, με τον άσο να ξεπερνά μετά βίας το 2. Το διπλό γύρω στο 4,00 και το Χ αρκετά πάνω από το 3,00.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Σύμφωνα με τις αποδόσεις, ο πιο πιθανός άσος της πρεμιέρας. Πάνω από 20,00 το διπλό πάρα πολύ ψηλά και το Χ.

Λαμία – Άρης: Ίσως το πιο αμφίρροπο ματς της πρεμιέρας. Ελαφρύ φαβορί η Λαμία, στα ίδια επίπεδα το Χ με το διπλό.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει