Champions League: Aποδόσεις για το νικητή

Τέλος στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε μια πρώτη εικόνα των ομάδων που πρόκειται να διεκδικήσουν το τρόπαιο.
champions league

Η φάση των ομίλων του φετινού Champions League ολοκληρώθηκε και όπως είναι λογικό άρχισαν να πέφτουν τα στοιχήματα ν για το νικητή της διοργάνωσης.

Οι ομάδες που έχουν απομείνει πλέον είναι 16 και αναμένεται να δώσουν τεράστια μάχη για το πολυπόθητο τρόπαιο. Μάλιστα, οι αποδόσεις δείχνουν πως αυτή θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπη, μιας και 5 συνολικά ομάδες δίνονται με μονοψήφιο νούμερο. 

Αποδόσεις για τα φαβορί

Σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ δίνεται η… πεινασμένη Μάντσεστερ Σίτι (4,00*), η οποία τερμάτισε άνετα στην κορυφή του ομίλου της και θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, φτάνοντας μέχρι το τέλος.

Δες εδώ ⇨ Όλες τις αποδόσεις 

Την ακολουθεί η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ (5,50*), η οποία αυτήν τη στιγμή ναι μεν έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, όμως έχει πάρει σημαντική διαφορά και θα το παλέψει για το… back to back. Tην πρώτη τριάδα των φαβορί συμπληρώνει η Μπαρτσελόνα (7,00*), με τους Καταλανούς να ανεβάζουν στροφές και να αποτελούν πάντα σταθερή αξία στο κυνήγι του τροπαίου. Από εκεί και πέρα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου -βάσει αποδόσεων (9,00*)- μοιράζονται τις ίδιες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου και σίγουρα συμφέρει να διαλέξει κάποιος αυτές τις δύο.

Αποδόσεις για τα αουτσάιντερ

Πέρα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν και τα… λιγότερο φαβορί, όμως το όνομά τους θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Το στοίχημα στη Γιουβέντους παίζεται στο 13,00* και αυτή η απόδοση σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο -όλοι ξέρουμε- ότι μπορεί να κουβαλήσει τη “μεγάλη κυρία” μόνος του. Άλλο τεράστιο όνομα που δίνεται ως αουτσάιντερ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης (18,00*), με τους Μαδριλένους να βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης, όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να μιλήσει το ένστικτο της βασίλισσας. Από εκεί και πέρα, ακολουθεί η περσινή φιναλίστ Τότεναμ (25,00*), έχοντας πλέον στον πάγκο της τον Ζοζέ Μουρίνιο που έχει να αποδείξει πολλά και τη λίστα με τις… εφικτές νικήτριες κλείνει η Ατλέτικο Μαδρίτης (30,00*), η οποία σε διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει