Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Παπαπέτρου; Στοίχημα και αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα στο πέμπτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το ενδιαφέρον πλέον συγκεντρώνει η διαμόρφωση του ρόστερ του εν όψει της νέας περιόδου.
Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Παπαπέτρου; Στοίχημα και αποδόσεις

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί για την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος με τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Το συμβόλαιό του άλλωστε με τον Ολυμπιακό έληξε και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του σε όποια ομάδα επιθυμεί. 

Ο ατζέντης του παίκτη πάντως, πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συνομιλίες με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τόνισε ότι θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις που θα προκύψουν, ενώ θα γίνουν συνομιλίες και με τον Ολυμπιακό.

Ο Παπαπέτρου πάντως έχει την φιλοδοξία να αγωνιστεί κάποια στιγμή και στο NBA, ενώ ορισμένες ομάδες του αμερικανικού πρωταθλήματος τον έχουν στα υπ’ όψιν.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του θέλει να ενισχυθεί οπωσδήποτε με καλούς Έλληνες παίκτες και φήμες τον θέλουν να έχει μία άκρως δελεαστική πρόταση για τον διεθνή καλαθοσφαιστή. 

Σε ενδιαφέρει