Sportingbet – Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Sportingbet – Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Κάνε τις επιλογές σου και παίξε νόμιμο στοίχημα στα Προκριματικά του Euro 2020 με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις! 

Κάθε παιχνίδι ζωντανεύει με το Build A Bet. |21+

Εβδομάδα χωρίς πρωταθλήματα, αλλά με σπουδαίες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020 είναι αυτή που διανύουμε. Η Εθνική Ελλάδας, αντιμετωπίζει το Σάββατο, εκτός έδρας το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, Ιταλία. Η «γαλανόλευκη» ψάχνει νέα αρχή, χωρίς τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Σάμαρη και Μήτρογλου στην αποστολή. Στον 5ο όμιλο έρχεται μία αγωνιστική που μπορεί να κρίνει τις ισορροπίες με τα ματς Κροατία – Ουγγαρία και Σλοβακία – Ουαλία.

Προκριματικά Euro 2020 με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Δεύτερη… στροφή στην EuroLeague. O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν, εκεί όπου στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Βαλένθια στο ΣΕΦ, στην μετά Μπλατ εποχή. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, παίζει δεύτερο μεγάλο ματς εκτός έδρας. Κι αυτό γιατί μετά την έδρα της Χίμκι, αντιμετωπίζει την Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

Σε ενδιαφέρει