Sportingbet – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Arsenal vs Man

Πληθώρα ειδικών για απόψε και live alerts… Ποια είναι η εκτίμησή σου στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ; Κάνε την επιλογή σου από κινητό ή τάμπλετ και έλα αντιμέτωπος με τις ενισχυμένες αποδόσεις!

Μάθε Περισσότερα!

Ντέρμπι… αποδείξεων και ψυχολογίας είναι αυτό του «Old Trafford», ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούν μία πειστική εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους και, μαζί την επιστροφή στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ. Σταθερότητα αναζητούν και οι Λονδρέζοι, ειδικά στα μεγάλα ματς του «Big-6». Στο πρώτο τεστ κόντρα στην Λίβερπουλ απέτυχαν (3-1 στο Άνφιλντ), ενώ στο δεύτερο παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Την Τορίνο υποδέχεται στο «Ennio Tardini» η Πάρμα, στο ματς που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Serie A. Οι «παρμέντσι» θέλουν να μαζέψουν γρήγορα τους βαθμούς που θα τους οδηγήσουν στην σωτηρία κι από εκεί και πέρα να κοιτάξουν ψηλότερα. Η «γκρανάτα» έχει στόχο την περσινή καλή πορεία και την έξοδο στην Ευρώπη. Στην αναμέτρηση της προηγούμενης σεζόν που έγινε στην βόρεια Ιταλία, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει