Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ;

Sports Betting

Το να παίξουμε στοίχημα στο ίντερνετ είναι πλέον πολύ διαδεδομένο παγκοσμίως. Πλέον και στην Κύπρο μπορούμε να παίξουμε νόμιμα στο διαδίκτυο, με ασφάλεια και εξαιρετική ποιότητα, αφού έχουν δωθεί άδειες σε ορισμένους bookmakers από το κυπριακό κράτος.

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να παίξουμε online bet είναι τα εξής:

1. Εγγραφή σε εταιρία

Διαλέγουμε την εταιρία στοιχήματος που μας ταιριάζει και συμπληρώνουμε την εκάστοτε φόρμα με κάποια απλά στοιχεία, όπως ονομ/μο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας.

2. Κατάθεση σε εταιρία

Αφού έχουμε βρει τι θέλουμε να παίξουμε πάμε να κάνουμε κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό μας λογαριασμό. Οι πιο δημοφιλείς τρόποι κατάθεσης είναι φυσικά με την χρεωστική ή την πιστωτική μας κάρτα, με την κάρτα paysafe, με μεταφορά απευθείας από τον τραπεζικό μας λογαριασμό, καθώς και με ηλεκτρονικά πορτοφόλια τύπου Skrill ή Neteller.

3. Ταυτοποίηση στοιχείων

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία του πελάτη, θα χρειαστεί να στείλετε στην εταιρία με mail κάποια έγγραφα για να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας. Συνήθως αυτά είναι η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και ένας λογαριασμός από κάποια δημόσια υπηρεσία ή τηλεφωνία ώστε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση κατοικίας.

4. Ανάληψη κερδών

Αν έχετε κερδίσει θα κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο που κάνατε την κατάθεση. Δηλαδή αν κάνατε κατάθεση με πιστωτική κάρτα θα κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο. Εξαίρεση αποτελεί η Paysafe, με την οποία δεν μπορεί να γίνει ανάληψη, εκτός φυσικά αν έχετε φτιάξει ηλεκτρονικό πορτοφόλι Paysafe.

{{https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4378&bid=1530&lpid=527|ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να πάρεις άμεσα 20 ευρώ free bet!}}

Σε ενδιαφέρει