Με Σέρχιο για το διπλό

Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή σε  προπονητή. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν, είναι δεδομένο πως έχει μάθει τέλεια τους Ούγγρους, τον τρόπο σκέψης του Νταρντάι και το πώς θα τους χτυπήσουμε. Περιθώρια δεν υπάρχουν, το παιχνίδι είναι τελικός και η νίκη μονόδρομος.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το διπλό της εθνικής που πιστεύει ο Τσάρλυ.

Ο Μαρκαριάν θα επαναφέρει τον τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει και περιμένουμε να βγουν  μπροστά κάποιοι ποδοσφαιριστές και να κάνουν την διαφορά. Ήρθε η ώρα να αναλάβει η νέα γενιά τις ευθύνες της και να αποδείξει πως μπορεί να αντέξει την κληρονομιά που άφησε η γενιά του 2004. Η λανθασμένη καθοδήγηση από τον Ρανιέρι, τους προσέφερε ένα μικρό άλλοθι, ο Καραγκούνης τους έφερε τον el Mago και περιμένουνε να ανατρέψουν την κατάσταση.

Δούλεψαν σε υψηλό επίπεδο στην Βιέννη. Μακριά από μάνατζερ, γκόμενες, πάρτι και ότι είναι ικανό να τους χαλάσει την συγκέντρωση.

Το όπλο των Ούγγρων λέγετε Τζούτζεκ, αυτόν πρέπει να περιορίσουμε και τα κοψίματα του Γκέρα που παίζει πίσω από τον στράικερ σαν κρυφός κυνηγός. Αν ο Τόρο πάει καλά τον Τζούτζεκ και το 6άρι μας είτε είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, είτε ο Σάμαρης πάρει τα κοψίματα του Γκέρα δεν θα έχουμε πρόβλημα να κρατήσουμε το μηδέν.  Ο Σαλάι είναι βαρύ φορ και παίζετε εύκολα, για την ακρίβεια θα πρέπει να βρεθούν σε άσχημη ημέρα οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς για να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Σχέδιο για να κρατήσουμε πίσω το μηδέν από τον Σέρχιο υπάρχει όπως και ο τρόπος για να αιφνιδιάσουμε. Σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει ο νέος τεχνικός ακολουθεί ένα διαφορετικό στιλ. Δεν θέλει οι εξτρέμ του να κατεβαίνουν χαμηλά, αλλά τις βοήθειες στα μπακ να τις δίνουν οι εσωτερικοί μέσοι, κάτι που σημαίνει και πιο εύκολη αντεπίθεση αν βγει το αμυντικό πλάνο

Η ψυχολογία των διεθνών έφτιαξε, τον αντίπαλο ο Σέρχιο έχει φροντίσει να τους τον μάθει καλά και περιθώριο λάθους άλλο δεν υπάρχει. Ψηλά στο 3.00 το διπλό.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια