Super League 1: Με απουσίες ο ΟΦΗ, κουρασμένη η ΑΕΚ

Super League 1: Με απουσίες ο ΟΦΗ, κουρασμένη η ΑΕΚ

Με τη δική μας Super League 1 θα ασχοληθώ σε αυτό το άρθρο μιας κι έχουμε δράση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με το ένα όμως να είναι εξαιρετικά αμφίβολο λόγω κορονοϊού. Για τον λόγο αυτό το απέσυραν οι στοιχηματικές πλατφόρμες. Πάμε λοιπόν να δούμε από τα παιχνίδια που είναι σίγουρα γι’ απόψε, τι αξίζει να κρατήσουμε και πού αξίζει να ποντάρουμε.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Τρίπολη η αποστολή του ΟΦΗ, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την έξοδο των Κρητικών απόψε. Πάντως ο ΟΦΗ είχε απουσίες και με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Σίμος ανακάτεψε την τράπουλα και βρήκε λύσεις που βοήθησαν την ομάδα του. Ο Αστέρας από την άλλη επέστρεψε φουριόζος από την διακοπή και πήρε σπουδαίο διπλό στη Λάρισα επί της ΑΕΛ με 1-3 κι απόψε επιστρέφει στην έδρα του αποφασισμένος να συνεχίσει θετικά, με ακόμα μία νίκη. Οι αποδόσεις δίνουν τον Αστέρα ως φαβορί και όχι άδικα, μιας και αγωνίζεται στην έδρα του, όμως ο ΟΦΗ είναι μαχητικός και θα παλέψει. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα είναι οριακό απόψε και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Προτιμότερη επιλογή τα 2-3 γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στη Super League 1 πέτυχε ο ΠΑΣ, επικρατώντας με 1-2 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, ενώ απόψε επιστρέφει στην έδρα του. Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός κόντρα στον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, ενώ αντίστοιχη εμφάνιση περιμένω κι απόψε. Η ΑΕΚ από την άλλη έρχεται λαβωμένη μετά την ευρωπαϊκή ήττα από την Μπράγκα, ενώ γενικότερα το τελευταίο διάστημα δεν πείθει με την εικόνα που βγάζει στο χορτάρι. Εξάλλου και ο κόουτς Καρέρα το έχει δηλώσει αρκετές φορές, πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Επίσης η ΑΕΚ αναμένεται κουρασμένη από τα ταξίδια, ενώ η απουσία του Τσιγκρίνσκι στα μετόπισθεν σίγουρα θα την επηρεάσει. Με δεδομένα τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ δεν θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι κακή επιλογή στο 1,97. Θα προτιμήσω όμως να κοντράρω την Ένωση που δίνεται ως φαβορί και να επιλέξω 1Χ, διπλή ευκαιρία.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ | 2-3 Goal | 1,95

20:30 | ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ | 1Χ | 2,02

20:30 | ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ | GG | 1,95

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει