La Liga: Επιλογές με γκολ στην Ισπανία

barcelona fati

Σάββατο σήμερα και ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της La Liga με 4 αναμετρήσεις. Σεβίλλη, Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δοκιμάζονται σήμερα στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τους μερένχες να θέλουν να συνεχίσουν θετικά για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα παιχνίδια για να πάρουμε μία γεύση από το τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Γρανάδα – Σεβίλλη

Αρκετά καλό ξεκίνημα πραγματοποιεί η Γρανάδα στο φετινό πρωτάθλημα, αν εξαιρέσουμε την βαριά ήττα με 6-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι φαίνεται πως έχουν κάποια θέματα στο αμυντικό κομμάτι, καθώς στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Η Σεβίλλη από την άλλη έρχεται με ψυχολογία μετά το 1-1 στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα και σίγουρα θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, όμως και η Γρανάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Στο 1,95 το αμφίσκορο, εννοείται πως το κρατάω.

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα δύο τελευταία της παιχνίδια η Θέλτα, η οποία έμεινε στο μηδέν τόσο κόντρα στην Οσασούνα όσο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Από την άλλη και η Ατλέτικο μετά την εντυπωσιακή 6άρα επί της Γρανάδα, μετράει δύο συνεχόμενα 0-0 στο πρωτάθλημα και προβληματίζει με την εικόνα της. Θεωρώ πως δύσκολα θα μείνουν για ακόμα ένα παιχνίδι άσφαιρες και οι δύο ομάδες, κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουν. Οι Μαδριλένοι έχουν το προβάδισμα για σήμερα μιας κι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Δεν με εμπνέει το διπλό, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ

Αήττητη παραμένει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία στο ενεργητικό της, πιάνοντας παράλληλα την κορυφή της βαθμολογίας. Η νεοφώτιστη Κάντιθ από την άλλη πραγματοποιεί ένα πολύ καλό ξεκίνημα, μετρώντας 2 νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια και δείχνει ήδη από νωρίς τις διαθέσεις της και πως είναι αποφασισμένη για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι και θεωρώ πως η διακοπή αναμένεται να επηρεάσει λίγο και τις ομάδες. Η Ρεάλ ωστόσο έχει βάθος στο ρόστερ της και μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις και σε συνεχή παιχνίδια. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα φτιάξω όμως τη δική μου αγορά και θα τον συνδυάσω με την επιλογή να σκοράρει η Ρεάλ και στα 2 ημίχρονα, κάτι που συνηθίζει άλλωστε να κάνει.

Χετάφε – Μπαρτσελόνα

Βαριά ήττα με 3-0 υπέστη η Χετάφε στην έδρα της Σοσιεδάδ, δεχόμενη έτσι και τα πρώτα της γκολ στο πρωτάθλημα, όμως μέχρι στιγμής η εικόνα της είναι πολύ καλή. Αήττητη παραμένει και η Μπαρτσελόνα σε 3 παιχνίδια, αν και πριν την διακοπή είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Οι μπλαουγκράνα είναι το μεγάλο φαβορί απόψε, όμως η Χετάφε είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και  συνηθίζει να ζορίζει την Μπαρτσελόνα. Θα προτιμήσω κι εδώ τα 2-3 γκολ, μιας και η παράδοση δείχνει πως είναι ένα συνηθισμένο εύρος τερμάτων, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Γρανάδα – Σεβίλλη | GG | 1,95

17:00 | Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης | 2-3 Goal | 1,96

19:30 | Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ | 1 & Ρεάλ γκολ και στα 2 ημίχρονα | 1,90

22:00 | Χετάφε – Μπαρτσελόνα | 2-3 Goal | 1,95

Μπες στο σάιτ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει