Premier League: Άλλαξαν τα κόζια για την Έβερτον

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σάββατο σήμερα κι επιστρέφουμε στην κανονικότητα με φουλ δράση. Θα ξεκινήσω όπως και κάθε Σάββατο από την αγαπημένη Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ανοίγει σήμερα την αυλαία της με 4 πολύ δυνατά κι ενδιαφέροντα παιχνίδια. Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ νωρίς το μεσημέρι, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Σίτι υποδέχεται στο Etihad την Άρσεναλ. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά και να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από τα σαββατιάτικα παιχνίδια.

Έβερτον – Λίβερπουλ

Ματσάρα προβλέπεται σήμερα στο Γκούντισον Παρκ ανάμεσα στην Έβερτον του Αντσελότι και τη Λίβερπουλ του Κλοπ. Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι, με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα ήθελαν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ να ήταν πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, όταν και η ψυχολογία όλως ήταν στα ύψη. Η Λίβερπουλ από την άλλη ξεκίνησε δυνατά, όμως στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή, γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 7-2 από την Άστον Βίλα. Ευτυχώς ήρθε η διακοπή για την ομάδα του Κλοπ, για να μπορέσουν να αναδιοργανωθούν οι Κόκκινοι και να ξεπεράσουν το σοκ. Τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ έχει πάρει τον αέρα της Έβερτον, όμως φέτος τα πράγματα προβλέπονται εντελώς διαφορετικά. Το αμφίσκορο το θεωρώ σχεδόν δεδομένο με την επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων και θα το συνδυάσω με over 2,5 γκολ στο 1,84.

Τσέλσι – Σαουθάμπτον

Μέτριο το ξεκίνημα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, με 2 νίκες στις πρώτες 4 αγωνιστικές, με δεδομένο ότι δαπανήθηκαν υπέρογκα ποσά κι αποκτήθηκαν εξαιρετικοί παίκτες από τους Λονδρέζους. Η Σαουθάμπτον από την άλλη ξεκίνησε με 2 ήττες, όμως στη συνέχεια ακολούθησαν δύο σημαντικές νίκες με μηδέν παθητικό, πριν έρθει η διακοπή και της κόψει τη φόρα. Οι Μπλε είναι το φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση, όμως με βάση την μέχρι τώρα εικόνα τους, δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν γκέλαραν κόντρα στην ανεβασμένη Σαουθάμπτον. Θα κρατήσω κι εδώ το αμφίσκορο στο 1,70

Μαν. Σίτι – Άρσεναλ

Δεν πραγματοποιεί και το πιο πειστικό ξεκίνημα στη σεζόν η ομάδα τη Σίτι, καθώς έχει μόλις 1 νίκη στα 3 πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Άρσεναλ τα πηγαίνει πολύ καλά υπό τις οδηγίες του Αρτέτα και φέτος παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η Άρσεναλ δεν έχει καλή παράδοση όμως κόντρα στη Σίτι, με την τελευταία της νίκη για το πρωτάθλημα να είναι το 2015. Πέτσι όμως στον τελικό του FA Cup, οι Κανονιέρηδες επικράτησαν της ομάδας του Γκουαρντιόλα και πήραν τον τίτλο. Οι αποδόσεις δίνουν τη Σίτι μεγάλο φαβορί, όμως θεωρώ πως η Άρσεναλ αδικείται κατάφορα. Θα επιλέξω Χ2 λοιπόν και θα κοντράρω τη Σίτι που δεν πείθει.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Έβερτον – Λίβερπουλ | GG & Over 2,5 | 1,84

17:00 | Τσέλσι – Σαουθάμπτον | GG | 1,70

19:30 | Μαν. Σίτι – Άρσεναλ | Χ2 | 2,70

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της Premier League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει