Επιστροφή στις νίκες θέλει η Ίπσουιτς, ασταμάτητη η Λίνκολν

lincoln city

Εκτός όμως από το Nations League, έχουμε δράση και στο Νησί. Η Αγγλία δεν μας αφήνει ποτέ χωρίς παιχνίδια, με τις μικρές κατηγορίες να έχουν σήμερα την τιμητική τους. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό πέρασμα σήμερα από τα γήπεδα της League 1, για να σας δώσω τις προτάσεις μου από τα παιχνίδια που ξεχώρισα.

Λίνκολν – Μπρίστολ Ρόβερς

Το απόλυτο 4 στα 4 έχει κάνει η Λίνκολν, η οποία έχει πιάσει κορυφή. Οι γηπεδούχοι είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μόλις σε 1 μήνα φέτος, έχουν πετύχει το 30% των νικών που είχαν κάνει πέρσι σε ολόκληρο πρωτάθλημα. Η Μπρίστολ από την άλλη έχει μόλις 1 νίκη φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας δείχνει να ζορίζεται. Πάντως κόντρα στη Λίνκολν έχει καλή παράδοση, όμως την πετυχαίνει σε πολύ καλό μομέντουμ. Στο 1,85 ο άσος, θα τον συνδυάσω με under 4,5 γκολ για καλύτερη απόδοση.

Μπλάκπουλ – Ίπσουιτς

Το 2020 είναι μια χρονιά που θέλουν σίγουρα να ξεχάσουν στην Μπλάκπουλ. Με 3  ήττες έχουν ξεκινήσει στη φετινή σεζόν οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Σίγουρα η Μπλάκπουλ είναι καλή ομάδα, όμως φαίνεται πως την έχει πάρει από κάτω. Η Ίπσουιτς από την άλλη δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα αν και είχε την πρώτη της απώλεια στη σεζόν κόντρα στην ΜΚ Ντονς την περασμένη αγωνιστική. Για κάποιο λόγο όμως η Μπλάκπουλ δίνεται ως φαβορί απόψε, με την απόδοση του διπλού να ξεπερνάει το 3,00! Θα επιλέξω διπλή ευκαιρία Χ2 συνδυαστικά με over 1,5 γκολ στην αναμέτρηση, μιας και μπορεί και η Μπλάκπουλ να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Πόρτσμουθ – ΜΚ Ντονς

Δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι στα τελευταία παιχνίδια, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στο πρωτάθλημα. Η ΜΚ Ντονς από την άλλη μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Με την εικόνα που έχει παρουσιάσει, ειδικά την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ίπσουιτς, θεωρώ πως αδικείται κάπως. Χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ώθηση και θα την κάνει να ξεκολλήσει. Η παράδοση πάντως δείχνει προς τα αριστερά, αν και θεωρώ πως η απόδοση του άσου παραείναι χαμηλή, ειδικά γι’ αυτή την κατηγορία. Προτιμότερα τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι.

Τα προγνωστικά μου

17:00 | Λίνκολν – Μπρίστολ Ρόβερς | 1 & Under 4,5 | 2,12

17:00 | Μπλάκπουλ – Ίπσουιτς | Χ2 & Over 1,5 | 2,25

17:00 | Πόρτσμουθ – ΜΚ Ντονς | 2-3 Goal | 2,02

Live Streaming* στο Stoiximan.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε ενδιαφέρει