Από τη La Liga στο Carabao Cup

barcelona messi

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters και καλό μήνα. Πέμπτη σήμερα και όπως είναι λογικό τα προκριματικά του Europa League έχουν την τιμητική τους στο σημερινό κουπόνι, όμως θα κάνω τη διαφορά για σήμερα και θα ξεκινήσω με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στην Ισπανία έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ στο Νησί έχουμε αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ. Πάμε να δούμε τι αξίζει όμως να κρατήσουμε από όλα αυτά και να ποντάρουμε.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ

Απόψε είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Μπιλμπάο για τη σεζόν, η οποία θέλει το τρίποντο στην έδρα της, παρά την απουσία των θεατών από το γήπεδο. Προς το παρόν οι Βάσκοι έχουν 1 νίκη και 1 ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Σαφώς η απουσία του Γεράι Άλβαρεθ από το κέντρο της άμυνας είναι αισθητή. Η Κάντιθ από την άλλη μετράει 1 νίκη και 2 ήττες, όμως παρουσιάζεται ανταγωνιστική και παλεύει στα παιχνίδια που έχει δώσει, προσπαθώντας για το καλύτερο. Η Μπιλμπάο έχει προφανώς το προβάδισμα λόγω έδρας κι εμπειρίας, όμως ο Γεράι θα απουσιάζει κι απόψε. Προτιμότερα τα 2-3 γκολ.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Σφήνα στα ισπανικά μπαίνει το ντέρμπι του Carabao Cup. Πριν από λίγα 24ωρα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά, για το πρωτάθλημα της Premier League, με την ομάδα του Κλοπ να επικρατεί άνετα με 3-1. Κι απόψε οι Κόκκινοι είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως αναμένονται αρκετές αλλαγές στις 11άδες και των δύο ομάδων, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις προβλέψεις. Η Άρσεναλ δίνει μεγάλη βαρύτητα στα εγχώρια κύπελλα, όμως και η Λίβερπουλ βγάζει σοβαρότητα στο ξεκίνημα της σεζόν φέτος. Θα ρισκάρω και θα επιλέξω την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Θέλτα – Μπαρτσελόνα

Αήττητη παραμένει μέχρι στιγμής στο ισπανικό πρωτάθλημα η Θέλτα με απολογισμό 2 ισοπαλίες και 1 νίκη κόντρα στη Βαλένθια. Βέβαια η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία φαίνεται πως έχει αμυντικά θέματα, τα οποία ανησυχούν ιδιαίτερα τον Ισπανό κόουτς για απόψε, μιας και η επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική. Οι μπλαουγκράνα έρχονται με φουλ ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση απόψε μετά την 4άρα της πρεμιέρας επί της Βιγιαρεάλ την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο, η παράδοση των Καταλανών δεν είναι ιδιαίτερα θετική στο Μπαλαΐδος τα τελευταία χρόνια. Το αμφίσκορο δείχνει καλή επιλογή, αλλά θα προτιμήσω να το συνδυάσω με Χ2 διπλή ευκαιρία των μπλαουγκράνα.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ | 2-3 Goal | 2,00

21:45 | Λίβερπουλ – Άρσεναλ | Χ | 4,00

22:30 | Θέλτα – Μπαρτσελόνα | Χ2 & GG | 1,98

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει