Premier League: Ντέρμπι στο Λονδίνο, να κάνει σεφτέ η Τότεναμ

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική στην Αγγλία, με το ντέρμπι Τσέλσι - Λίβερπουλ να δεσπόζει στο κουπόνι.
chelsea werner

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Κυριακή σήμερα και θα ξεκινήσουμε για ακόμα μία φορά την μέρα μας με Premier League. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι από την μεγάλη κατηγορία του Νησιού, με ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ας πάρουμε όμως τα παιχνίδια με τη σειρά.

Σαουθάμπτον – Τότεναμ

Ξεκίνημα με το αριστερό πραγματοποίησαν και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας και η Τότεναμ γνώρισε την ήττα από την ανεβασμένη φέτος Έβερτον. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ακολούθησε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο για τους γηπεδούχους κόντρα στην Μπρέντφορντ. Θέλουν να βγάλουν αντίδραση απόψε, όμως το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στην Τότεναμ. Ψάχνει και η ομάδα του Μουρίνιο τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα σήμερα, όμως το παιχνίδι είναι κάπως πονηρό. Οι αποδόσεις δίνουν ένα προβάδισμα στα Σπιρούνια, όμως πιστεύω πως η Σαουθάμπτον θα είναι σκληρό καρύδι. Προτιμότερα τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Τσέλσι – Λίβερπουλ

Οι Λονδρέζοι ξόδεψαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια φέτος το καλοκαίρι για μεταγραφές, οπότε όλοι περιμένουν από την ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να κοντράρει στα ίσια τη Λίβερπουλ που φαίνεται να της έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια. Όπως είδαμε όμως και στο παιχνίδι κόντρα στη Μπράιτον, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο για να δέσει και να βρει εντελώς τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο. Η Λίβερπουλ από την άλλη κέρδισε την Λιντς, όμως ζορίστηκε πάρα πολύ, καθώς η ομάδα του Μπιέλσα αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι κι έβαλε δύσκολα στους Κόκκινους. Από την ώρα που η Λίβερπουλ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, έχει δεχτεί 15 τέρματα σε 8 μόλις παιχνίδια και δεν θυμίζει σε τίποτα τη Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν. Στην παρούσα φάση θεωρώ πως η ομάδα του Κλοπ είναι πιο έτοιμη από την Τσέλσι, έχει όμως τα θέματά της στην άμυνα. Χ2 συνδυαστικά με γκολ και από τις δύο ομάδες είναι η κύρια επιλογή μου για την αναμέτρηση. Επίσης μου αρέσει και η επιλογή για over 1,5 εύστοχη τελική προσπάθεια από τον Τίμο Βέρνερ. Είναι δυνατός ο Γερμανός και παίρνει πρωτοβουλίες.

Λέστερ – Μπέρνλι

Ποδαρικό με το δεξί για την Λέστερ, που επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με 0-3 κόντρα στη νεοφώτιστη Γουέστ Μπρομ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Βάρντι που σκόραρε δύο γκολ για τις Αλεπούδες. Την Μπέρνλι δεν την είδαμε την περασμένη αγωνιστική καθώς είχε ρεπό, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε στα πέναλτι την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το κύπελλο. Η Λέστερ είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της με αντίπαλο την Μπέρνλι. Άσος λοιπόν, συνδυαστικά με over 1,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Σαουθάμπτον – Τότεναμ | 2-3 Goal | 2,00

18:30 | Τσέλσι – Λίβερπουλ | Χ2 & GG | 2,00

18:30 | Τσέλσι – Λίβερπουλ | Τίμο Βέρνερ Over 1,5 σουτ προς το τέρμα | 2,37

21:00 | Λέστερ – Μπέρνλι | 1 & Over 1,5 | 2,05

Μπες στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει