Ligue 1: Ανεβασμένη η Λανς, μάχη στις πρώτες θέσεις

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η αγωνιστική στη γαλλική Λιγκ 1.
rennes

Φτάσαμε αισίως στην 4η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1, η οποία συνεχίζεται απόψε με δύο αναμετρήσεις. Στις 18:00 η Λανς υποδέχεται την αήττητη Μπορντό ενώ στις 22:00 η Ρεν φιλοξενεί στο Roazhon Park την ομάδα της Μονακό. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, έκανα την μελέτη μου για τα ζευγάρια κι ετοίμασα τις προτάσεις μου για απόψε. Έτοιμοι; Ξεκινάμε.

Λανς – Μπορντό

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται απόψε η Λανς, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα. Μπορεί να ξεκίνησε με ήττα, ήρθε όμως η σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρί με 1-0 και την περασμένη αγωνιστική ακολούθησε το 2-3 στην έδρα της Λοριάν. Απόψε ωστόσο έχει σημαντικές απουσίες και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική κόντρα στην αήττητη Μπορντό. 2 νίκες και 1 ισοπαλία είναι ο απολογισμός των φιλοξενουμένων μέχρι στιγμής, που έχουν ως μεγάλο όπλο την άμυνά τους. Προβλέπω ιδιαίτερα κλειστό παιχνίδι, με την Λανς να κυνηγάει τις αντεπιθέσεις. Στο 2,00 η ισοπαλία στο ημίχρονο, την θεωρώ πολύ καλή επιλογή.

Ρεν – Μονακό

Γερό τεστ το αποψινό για τις δύο ομάδες, που πραγματοποιούν πολύ καλό ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα και παραμένουν αήττητες μετά την ολοκλήρωση των 3 πρώτων αγωνιστικών. 2 νίκες και 1 ισοπαλία ο απολογισμός για Ρεν και Μονακό που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι αποδόσεις για απόψε δίνουν τη Ρεν ως φαβορί, όμως στα χαρτιά η Μονακό είναι ανώτερη ως ομάδα και διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ. Αμφότερες έχουν ψυχολογία και θέλουν να συνεχίσουν θετικά στο πρωτάθλημα, με τον τρόπο που έχουν ξεκινήσει. Πολύ καλή επιλογή θεωρώ πως είναι το αμφίσκορο με την απόδοσή του να είναι στο 1,64.

Οι προτάσεις δίνονται κυρίως για μονά πονταρίσματα, όμως εδώ ίσως αξίζει να παιχτεί και η δυάδα με την απόδοσή της να φτάνει στο 3,28!

Τα προγνωστικά μου

18:00 | Λανς – Μπορντό | ΗΤ Χ | 2,00

22:00 | Ρεν – Μονακό | GG | 1,64

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει