La Liga: Να πάρει μπρος η Βιγιαρεάλ

Τρία παιχνίδια, τρεις προτάσεις απόψε για τη 2η αγωνιστική της ισπανικής La Liga.
villarreal

Ανοίγει σήμερα και η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της ισπανικής La Liga, με 3 αναμετρήσεις στο κουπόνι. Αύριο είναι το “κυρίως” πιάτο της αγωνιστικής με περισσότερα παιχνίδια, ωστόσο και οι αποψινές επιλογές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο αγωνιστικά όσο και στοιχηματικά. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά παιχνίδια της La Liga και τι μπορούμε να κρατήσουμε από αυτά.

Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ

Γκέλαρε στο ξεκίνημά της η Βιγιαρεάλ, που έμεινε στο 1-1 με την Ουέσκα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τίποτα για την εικόνα που έχω για τα Κίτρινα Υποβρύχια, μιας και τα έχουν αυτά οι πρεμιέρες. Μέτριο το ξεκίνημα και της Εϊμπάρ, με ισοπαλία, θυμίζοντας μάλιστα με την εικόνα της τις περσινές της εμφανίσεις. Η Βιγιαρεάλ είναι ανώτερη ομάδα, ποιοτικότερη, έχει την παράδοση με το μέρος της και περιμένω απόψε να βγάλει αντίδραση μετά το ατυχές ξεκίνημά της. Άσος και under 4,5 γκολ η επιλογή μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Χετάφε – Οσασούνα

Επίσημη πρώτη για την Χετάφε απόψε, που δεν αγωνίστηκε την πρώτη αγωνιστική, όμως η μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε για τους γηπεδούχους δεν είναι καθόλου καλή. Αντίθετα η Οσασούνα πήρε άνετο διπλό στην πρεμιέρα κόντρα στην Κάντιθ με 0-2 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Πάντως το αποψινό παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Οσασούνα, καθώς όσο πεσμένη κι αν είναι η Χετάφε, είναι ανώτερη ομάδα και πολύ πιο ποιοτική από την Κάντιθ. Η παράδοση στην έδρα της Χετάφε δείχνει προς τα αριστερά, όμως είναι ακόμα ερωτηματικό η εικόνα των γηπεδούχων στο αποψινό παιχνίδι. Καλύτερη επιλογή θεωρώ η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Θέλτα – Βαλένθια

Στο 0-0 έμεινε στην πρεμιέρα η Θέλτα με αντίπαλο την Εϊμπάρ, την ώρα που η Βαλένθια έριχνε 4άρα στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Λεβάντε. Δυναμικό ξεκίνημα από τις Νυχτερίδες, που έδειξαν ωστόσο πως έχουν τα θεματάκια τους. Η Βαλένθια είναι ακριβώς η ίδια ομάδα με πέρσι, πράγμα θετικό για τη συνοχή της ομάδας, όμως μετά την πρεμιέρα ο κόουτς Γκαρσία ζήτησε ενίσχυση από την διοίκηση της ομάδας. Σίγουρα η Βαλένθια έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία απόψε, όμως η Θέλτα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στην έδρα της, οπότε έχει κι αυτή ισχυρό κίνητρο. Θεωρώ πως το αμφίσκορο έχει τύχη απόψε, καθώς και οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά.

Τα προγνωστικά μου

17:00 | Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ | 1 & Under 4,5 | 1,88

19:30 | Χετάφε – Οσασούνα | ΗΤ Χ | 1,93

22:00 | Θέλτα – Βαλένθια | GG | 1,82

Είσοδος στο site για να τσεκάρεις τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Σε ενδιαφέρει