Τα γκολ σε Αγγλία και Τουρκία φέρνουν διπλασιασμό

Λίγες και καλές οι σημερινές επιλογές στο κουπόνι, με τα προγνωστικά μου να είναι για διπλασιασμό.
chelsea werner

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters και καλή εβδομάδα. Με θετικό πρόσημο έκλεισε το πρώτο Σαββατοκύριακο φουλ δράσης στην Ευρώπη. Σήμερα Δευτέρα θα πορευτούμε στοιχηματικά με τα παιχνίδια που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Σίγουρα οι επιλογές στο κουπόνι είναι πιο περιορισμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν κι ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι ξεχώρισα από τα σημερινά παιχνίδια.

Σέφιλντ Γ. – Γουλβς

Θετικότατη η περσινή σεζόν για την ομάδα της Σέφιλντ, αν και δεν κατάφερε να συνδυαστεί με κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ανήκουν στη μεγάλη κατηγορία. Έκαναν κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι, όμως η εικόνα τους παραμένει ερωτηματικό για φέτος. Θετική η σεζόν και για τη Γουλβς, η οποία όμως δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, έτσι φέτος θα μπορέσει να επικεντρωθεί περισσότερο στο πρωτάθλημα, αποφεύγοντας τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αμφίρροπη αρκετά η αναμέτρηση, με τη Γουλβς να έχει σίγουρα το προβάδισμα, όμως ας είμαστε επιφυλακτικοί στην πρεμιέρα. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Χατάισπορ – Μπασακσεχίρ

Εξαιρετική σεζόν έκανε πέρσι η νεοφώτιστη Χατάισπορ και πήρε πανάξια την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία όπως είναι λογικό κι ενθουσιασμό για να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με φουλ ψυχολογία έρχεται όμως και η Μπασακσεχίρ, που πέρσι κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και φυσικά φέτος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Διαθέτουν ποιοτικότατο ρόστερ οι πρωταθλητές και δεν πιστεύω πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γκελάρουν κόντρα στους νεοφώτιστους. Χαμηλά το διπλό, θα το συνδυασω με under 4,5 γκολ.

Μπράιτον – Τσέλσι

Εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία πέρσι η Μπράιτον, έτσι φέτος το καλοκαίρι επένδυσε στην ενίσχυσή της, ώστε να πετύχει και φέτος τον στόχο της που δεν είναι άλλος από μία άνετη παραμονή, χωρίς δυσάρεστες περιπέτειες. Η Τσέλσι από την άλλη ήταν πολύ καλή, όμως φέτος το καλοκαίρι με την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών έχει προβεί σε εντυπωσιακές μεταγραφές, που την κάνουν μία από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, έστω και στα χαρτιά. Δύσκολο το έργο για την Μπράιτον απόψε, όμως είναι τυχερή που είμαστε ακόμα νωρίς και η Τσέλσι θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει και να προσαρμοστούν και τα νέα της αποκτήματα. Δεν αξίζει το διπλό, γι’ αυτό θα το συνδυάσω με over 1,5 γκολ, αφού θεωρώ πως θα έχουμε γκολ απόψε.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Σέφιλντ Γ. – Γουλβς | 2-3 Goal | 2,02

20:00 | Χατάισπορ – Μπασακσεχίρ | 2 & Under 4,5 | 2,00

22:15 | Μπράιτον – Τσέλσι | 2 & Over 1,5 | 1,98

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει