Σε καλή κατάσταση ο Ατρόμητος, πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός

Ποδαρικό θα κάνει απόψε και ο Παναθηναϊκός, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια.
atromitos

Με δύο ακόμα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Super League 1. Όπως είναι λογικό χθες ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα, όμως σήμερα συνεχίζεται κανονικά η δράση του πρωταθλήματος με δύο αναμετρήσεις, και τον Παναθηναϊκό να ρίχνεται κι αυτός στη φετινή μάχη. Έχουν ενδιαφέρον τα σημερινά ζευγάρια, οπότε πάμε να δούμε τι στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν.

Ατρόμητος – Βόλος

Να αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν θέλει ο Ατρόμητος και να κάνει μία νέα, δυναμική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό την ομάδα ανέλαβε ξανά ένας παλιός γνωστός, ο Νταμίρ Κάναντι. Ήδη οι Περιστεριώτες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά τους παιχνίδια κι ελπίζουν να συνεχιστούν οι θετικές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα, όπου θέλουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος για τον Βόλο τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο εύκολα και θα πρέπει να ζοριστεί για να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ήδη οι Βολιώτες άλλαξαν τον πρώτο τους προπονητή, πριν αρχίσει η σεζόν, όμως έκαναν κάποιες πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ τους, που πιστεύω είναι ικανές να τους δώσουν βαθμούς. Ο άσος είναι η λογική επιλογή απόψε, όμως είναι πολύ χαμηλά. Με δεδομένη την καλή αμυντική συμπεριφορά των δύο ομάδων στα φιλικά, θα τον συνδυάσω με under 4,5 γκολ.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Με τον κόουτς Ράσταβατς στο τιμόνι του ο Αστέρας έδειξε να μεταμορφώνεται πέρσι, οπότε η διοίκηση της ομάδας τον εμπιστεύτηκε και φέτος για να χτίσει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Είχαμε πολλές προσθαφαιρέσεις στην ομάδα και όπως είναι εύλογο θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής. Πάντως στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι Αρκάδες δεν δέχτηκαν κανένα γκολ. Ανανεωμένος και ο Παναθηναϊκός φέτος, με τον Πογιάτος στο τιμόνι του, δοκιμάζεται σε μία έδρα που δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τα τελευταία χρόνια. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα κι έχουν ισχυρό κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός ίσως δείχνει πιο δουλεμένος, οπότε θα ρισκάρω και θα επιλέξω το διπλό με κάλυψη draw no bet.

Τα προγνωστικά μου

18:30 | Ατρόμητος – Βόλος | 1 & Under 4,5 | 1,87

20:30 | Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός | 2 DNB | 1,78

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει