Μουδιασμένη η Άντερλεχτ, με φόρα η Λυών

Λίγα και καλά τα παιχνίδια σήμερα στο κουπόνι και κρατάμε δυνάμεις για το ΣΚ.
Μουδιασμένη η Άντερλεχτ, με φόρα η Λυών

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Παρασκευή σήμερα και τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά στο στοιχηματικό κουπόνι. Χαλαρά βέβαια θα κινηθούμε κι εμείς για να κρατήσουμε δυνάμεις για το ΣΚ που έρχεται κι έχει μπόλικη δράση. Δύο ματσάκια ξεχώρισα σήμερα, ένα από Γαλλία κι ένα από Βέλγιο. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά. Κλασικά τα δίνω για μονά όπως πάντα, μπορεί όμως να παιχτούν και δυάδα για μεγαλύτερο κέρδος.

Οστάνδη – Άντερλεχτ

Κακό το ξεκίνημα για την Οστάνδη στο βέλγικο πρωτάθλημα, όμως κατάφερε την περασμένη αγωνιστική και πήρε τον πρώτο της βαθμό κόντρα στη Σιν Τρούιντεν. Σίγουρα αυτός ο βαθμός θα της δώσει ένα ψυχολογικό μπουστάρισμα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πείθει με την απόδοσή της. Περίεργο το ξεκίνημα για την Άντερλεχτ, η οποία είναι μεν αήττητη, έχει όμως μόλις 1 νίκη και 2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Ούτε αυτή πείθει με τις εμφανίσεις της και δυσκολεύομαι να επιλέξω το διπλό έτσι σκέτο. Θα προτιμήσω Χ2 διπλή ευκαιρία, συνδυαστικά με over 2,5 γκολ.

Λυών – Ντιζόν

Πολύ καλή πορεία πραγματοποίησε η Λυών στο Champions League το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την μεγάλη αγωνιστική τους απραξία και όπως είναι εύλογο είναι και το μεγάλο φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση. Με το αριστερό ξεκίνησε η Ντιζόν στη Ligue 1, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ανζέ. Είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και θα παλέψει για την σωτηρία της φέτος. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Ποντάρω στην ποιότητα και τον ρυθμό της Λυών και πιστεύω πως η Ντιζόν δεν έχει καμία τύχη απόψε. Χαμηλά ο άσος, το ίδιο και η νίκη της Λυών από το ημίχρονο, γι’ αυτό θα επιλέξω την νίκη της Λυών στο πρώτο ημίχρονο στο 1,80.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Οστάνδη – Άντερλεχτ | Χ2 & Over 2,5 | 2,28*

22:00 | Λυών – Ντιζόν | HT 1 | 1,80*

Οι προτάσεις μου στις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει