Προκριματικά σε Τίρανα και Τούμπα

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Champions League.
Προκριματικά σε Τίρανα και Τούμπα

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και συνεχίζουμε την στοιχηματική μας εβδομάδα με προκριματικά για το Champions League. Απόψε όμως έχουμε κι ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στην τουρκική Μπεσίκτας. Ένα παιχνίδι που οι φίλοι του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα δύο αποψινά παιχνίδια των προκριματικών.

Τίρανα – Ερυθρός Αστέρας

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Τίρανα στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, όπου επικράτησαν της Ντιναμό Τιφλίδας με 0-2 στη Γεωργία και πήραν την πρόκριση. Με φουλ ψυχολογία έρχονται λοιπόν απόψε οι Αλβανοί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, που χωρίς αμφιβολία είναι το φαβορί. Οι Σέρβοι στον προηγούμενο γύρο έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στη Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, επικρατώντας με το ευρύ 5-0. Παρά το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί απόψε, η αποστολή του στα Τίρανα είναι ιδιαίτερα πονηρή και δύσκολη και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός, αν θέλει να πάρει ακόμα μία πρόκριση. Δικαιολογημένο φαβορί οι Σέρβοι, όμως οι παίκτες των Τιράνων δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Πιθανότερο σενάριο τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας

Δύσκολη η περσινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έμεινε χωρίς κάποια διάκριση, ενώ είχε και δικαστικές περιπέτειες. Το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν πολύ καλό, ο κόσμος είχε παράπονα από τον κόουτς Φερέιρα, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε στην ομάδα. Ο στόχος της ομάδας πλέον είναι η Ευρώπη και συγκεκριμένα η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κάτι το οποίο κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι. Ο Δικέφαλος είναι αρκετά αποδυναμωμένος φέτος και θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ έτοιμος και σοβαρός, μιας και τα παιχνίδια είναι μονά πλέον για την πρόκρισή του. Αποδυναμωμένη ωστόσο είναι και η Μπεσίκτας φέτος, η οποία ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Πέρσι παρουσίασε σχετικά καλή εικόνα στο δεύτερο μισό της σεζόν, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Θέλει να κυνηγήσει κάτι θετικό απόψε, κόντρα στον ευρωπαϊκά άπειρο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είναι το φαβορί απόψε, όμως κάτι με κρατάει από το να τον στηρίξω. Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο, μιας και είναι νωρίς ακόμα και οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό για να μπουν δυνατά από νωρίς.

Τα προγνωστικά μου

21:00 | Τίρανα – Ερυθρός Αστέρας | 2-3 Goal | 2,00*

21:00 | ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας | HT X | 2,00*

21:00 | ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας | Περισσότερα γκολ 2ο ημ. | 2,10*

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει