Ίντερ – Σαχτάρ: Με φαβορί μεν, αλλά…

Πολύ ενδιαφέρουσα η αποψινή αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Europa League, με τον τίτλο του φαβορί να φέρνει πλέον περισσότερη πίεση, παρά σιγουριά.
inter shakhtar

O δεύτερος ημιτελικός του Europa League διεξάγεται απόψε, ανάμεσα στην ιταλική Ίντερ και την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η αναμέτρηση μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, όμως όπως είδαμε και στην προημιτελική φάση του Champions League όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αργούν να έρθουν οι εκπλήξεις. Επομένως και οι δύο ομάδες έρχονται προσεκτικές και αποφασισμένες να διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ίντερ

Οι νερατζούρι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που τους είχε δοθεί πριν την αναμέτρηση κι επικράτησαν σχετικά εύκολα με 2-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Κόντε ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων. Δεν άργησε να μειώσει η Λεβερκούζεν, όμως σε καμία στιγμή οι Ιταλοί δεν ένιωσαν πραγματική απειλή. Με αυτή τους την νίκη λοιπόν εξασφάλισαν την παρουσία τους στην 4άδα της διοργάνωσης. Πλέον βρίσκονται μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό, όμως απόψε καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σαχτάρ. Μπορεί σύμφωνα με τους bookmakers να είναι το μεγάλο φαβορί, όμως όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες στο Champions League, είναι η χρονιά των εκπλήξεων και οι νερατζούρι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση θα είναι ο Αλέξις Σάντσες που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Λεβερκούζεν και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Εξαιρετική ήταν η Σαχτάρ κόντρα στη Βασιλεία, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα και πήρε πανάξια την πρόκριση για την ημιτελική φάση. Οι Ουκρανοί επικράτησαν με 4-1 της Βασιλείας, καθώς μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγούνται ήδη με 2 γκολ από το 22ο λεπτό. Φωτιές πετούσε μεσοεπιθετικά η ομάδα του Λουίς Κάστρο με τη βραζιλιάνικη παροικία να είναι σε μεγάλα κέφια. Απόψε βέβαια η δυσκολία αυξάνεται τρομερά κόντρα στην ίντερ, που είναι ένα από τα φαβορί και για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Σαχτάρ θα παραταχθεί πλήρης απόψε, οπότε είναι ετοιμοπόλεμη για τη μεγάλη μάχη.

Η πρόταση

Η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί, όμως η Σαχτάρ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Απέδειξε πως έχει ποιότητα, είναι επικίνδυνη κι όταν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει και τη ζημιά. Είδαν πολλά τα ματάκια μας τις προηγούμενες ημέρες, οπότε ο άσος με αφήνει κάπως αδιάφορο. Στο 1,65 το αμφίσκορο, είναι καλή επιλογή για να μπει σε κάποιο παρολί. Θα προτιμήσω την combo επιλογή μαζί με over 2,5 γκολ. Επίσης επειδή και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στα προηγούμενα παιχνίδια τους, θα επιλέξω και το over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο, στο εξαιρετικό 2,47

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Ίντερ – Σαχτάρ | GG & Over 2,5 | 2,00*

22:00 | Ίντερ – Σαχτάρ | HT Over 1,5 | 2,47*

Όλες οι αγορές του ημιτελικού με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει