Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης: Δύσκολα χωρίς τον Βέρνερ

Ακόμα ένα παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League, με την Ατλέτικο να είναι το φαβορί.
leipzig atletico madrid

Απόψε στις 22:00 στη Λισαβόνα, έχουμε τον δεύτερο προημιτελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λειψία και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από τη μία έχουμε τους επιθετικογενείς Γερμανούς κι από την άλλη έχουμε την σκληροτράχηλη Ατλέτικο του Σιμεόνε, μία από τις καλύτερες ομάδες στο αμυντικό κομμάτι στην Ευρώπη. Πολύ δυνατή αναμέτρηση και με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, οπότε πάμε να ρίξουμε μία ματιά στις δύο ομάδες.

Λειψία

Η Λειψία είναι ένα από τα αουτσάιντερ του Champions League στην παρούσα φάση και σε αυτό συνετέλεσε φυσικά και η φυγή του Τίμο Βέρνερ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τσέλσι. Οι Γερμανοί μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ήταν μία κρύο και μία ζέστη, προβληματίζοντας σε πολλά παιχνίδια με την εικόνα τους και την απόδοσή τους στο χορτάρι αν κι ενδιάμεσα είχαν κάποια θετικά σημεία. Στη φάση των “16” πάντως, απέκλεισαν την περσινή φιναλίστ Τότεναμ, κερδίζοντάς την και στα 2 μεταξύ τους παιχνίδια. Έχει ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις της εδώ και πάνω από 1 μήνα, επομένως ίσως δυσκολευτεί κάπως απόψε, μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία. Όπως προανέφερα, η φυγή του Βέρνερ αναμένεται να επηρεάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, όμως ο Νάγκελσμαν σε δηλώσεις τους φάνηκε σίγουρος πως με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να καλυφθεί το κενό, ενώ σε γενικές γραμμές κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το αποψινό παιχνίδι.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μαδριλένοι στη φάση των “16”, όπου απέκλεισαν την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ. Χρειάστηκε την παράταση στην αναμέτρηση του Άνφιλντ και δύο γκολ του Γιορέντε για να πάρει μία τεράστια νίκη-πρόκριση. Η ομάδα του Σιμεόνε είναι σκληροτράχηλη, παίζει δυνατά, ενώ διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Σίγουρα ξεχώρισε το αήττητο σερί της μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Την τελευταία δεκαετία έχει συμμετάσχει σε 5 ευρωπαϊκούς τελικούς, οπότε ίσως έφτασε η ώρα της. Πάντως ο Σιμεόνε δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του, πως έχει βλέψεις για την κατάκτηση του τροπαίου. Στα αγωνιστικά νέα τώρα, αναστάτωση προκάλεσαν στην ομάδα τα δύο κρούσματα κορονοϊού, παραμονή του ταξιδιού στη Λισαβόνα, με τους θετικούς Βρσάλικο και Κορέα να μπαίνουν σε καραντίνα και να μην ακολουθούν όπως είναι φυσικό την υπόλοιπη αποστολή.

Η πρόταση

Η Ατλέτικο έχει αποδείξει πολλάκις πως όταν τα πράγματα είναι δύσκολα μπορεί να το διαχειριστεί και περιμένω να δω την ίδια αντιμετώπιση κι απόψε. Η Λειψία χωρις τον Βέρνερ είναι σαφώς αποδυναμωμένη, όμως φαντάζομαι πως παίζει χωρίς άγχος, καθώς δεν έχει να χάσει κάτι. Δελεαστική η απόδοση του διπλού, περιμένω δυνατή εμφάνιση από την ομάδα του Σιμεόνε και θα την στηρίξω.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης | 2 | 2,29*

22:00 | Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης | 2-3 Goal | 2,02*

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!  | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει