Στη σέντρα οι Σαουδάραβες

saudiarabia

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής λόγω Κορονοϊού οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται και πάλι στη σέντρα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει με τις ομάδες να καλούνται να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της συνέχειας. Δεν θα πάμε σε δυνατά πονταρίσματα αλλά θα ρισκάρουμε σε αποδόσεις που μπορούν να δώσουν υπεραξία στο κουπόνι μας δεδομένου ότι η αγωνιστική απραξία θα είναι εμφανής στην εικόνα των ομάδων. Ένα ακόμα κουπόνι με ζητούμενα για να μειώσω το ρίσκο των επιλογών μου.

Αλ Φατέχ – Αλ Φεϊχά

Κάθε αρχή και δύσκολη και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η φράση μου ταιριάζει γάντι. Δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις δύο αντιπάλους δεδομένου ότι δεν έχουν βρεθεί σε επίσημες υποχρεώσεις από τις αρχές Μαρτίου. Η Αλ Φατέχ σε ένα από τα φιλικά της πριν από μερικές μέρες φιλοδώρησε με 3 γκολ την Αλ Ναζρ Ριγιάντ αλλά και πάλι δεν μπορούμε να εξάγουμε χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση των δύο αντιπάλων. Η Αλ Φατέχ πρέπει να αντιδράσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στις επιτυχίες αν θέλει να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Αλ Φεϊχά προς το παρόν αισθάνεται πιο ασφαλής αλλά περιμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί στις πρώτες αγωνιστικές μετά τη διακοπή. Περιμένω κλειστό ματς με λίγα γκολ αν και η παράδοση δεν είναι με το μέρος μου. Ποντάρω στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα ψάξουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω να τους πάρει αρκετό χρόνο μέσα στο παιχνίδι για να τα βρουν. Σε εξαιρετική απόδοση το under και θα το τιμήσω δεόντως.

Αλ Φαϊσαλί – Αλ Τααβόν

Μία από τις αναμετρήσεις που θα ποντάραμε δυνατά πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος καθώς οι γηπεδούχοι έδειχναν ικανοί για το τρίποντο εντός έδρας τουλάχιστον. Έχουν ρεκόρ (6-2-2) στο γήπεδό τους και σε συνδυασμό με το ( 2-3-6 ) της Αλ Τααβόν μακριά από την έδρα της μας δείχνουν τον δρόμο για τον άσσο. Η προϊστορία είναι με τους φιλοξενούμενους όμως η φετινή τους εικόνα δικαιολογεί την επιλογή μας υπέρ της Αλ Φαϊσαλί. Δύσκολο σημείο αλλά η απόδοση έχει αξία ειδικά στις διαδικτυακές εταιρίες.

Αλ Αχλί – Αλ Χαζέμ

Αν ο αγώνας γινόταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα θα υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί. Πλέον οι ισορροπίες μπορεί να έχουν αλλάξει και μένει να το διαπιστώσουμε με τη σέντρα της αναμέτρησης. Η βαθμολογική διαφορά των δύο αντιπάλων δικαιολογεί την χαμηλή απόδοση στον άσσο της Αλ Αχλί όμως ξέρουμε από την αρχή το ρίσκο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλουν σίγουρα να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θέλουν να αλλάξουν την εικόνα που παρουσιάζουν μέχρι στιγμής αλλά δεν ξέρω αν έχουν τις δυνατότητες να το πράξουν. Η προϊστορία είναι με την Αλ Αχλί όμως στο τελευταίο παιχνίδι η Αλ Χαζέμ κατάφερε να πάρει την νίκη έστω και στο γήπεδό της. Άσσος λοιπόν και περιμένουμε.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Αλ Φατέχ – Αλ Φεϊχά | Under 2,5 | 2,07*

20:45 | Αλ Φαϊσαλί – Αλ Τααβόν | 1 | 2,55* 

21:15 | Αλ Αχλί – Αλ Χαζέμ | 1 | 1,58* 

Κλικ Εδώ για ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει